0

what's new pussycat?

jahopp så har vi kommit till the day. nytt år inatt. åkte till räkskalet igår äntligen. vi hade det roligt, spelade mariocart och tittade på nån kass film och videokväll med luuk! sen låg vi uppe och bara snackade till typ 2 ! förjävla trevligt!

imorse vaknade jag av en satan till katt som skulle bita i min lilltå som vanligt så jag fick gå upp tidigare än shrimpen. men de va lungan!

imorn kan alla mina trogna läsare (som sjunkit avsevärt sen ja skrev tre depp inlägg) läsa om mitt år! ta-dam! hoppas på mycket nöje så höööööörs vi. vart bor cassandra?

0

sk8ter boy

idag har britta varit duktig och smält gårdagens hemska händelse. för den var hemskt. och jag mådde hemskt när jag vaknade. men jag har varit duktig idag som sagt!

björnbröder är på väg ut ur sverige och barnhemsgatan, även kallat barnhemmet, så jag och pappa hyrde kärra på OKQ8 och drog dit! lyfte lite soffor lite pulkor lite sängar lite annat tjafs, och sen började farsan lira skateboard....

image64


image65

kolla in minen liksom!!

därefter drog jag omrking i kaoset på tornby, felparkerade med farsan, gjorde ett snabbt byte av en julklapp åt emma, drog hem å käka köttbulle, potatismos och majs med mammi pappi och lina. drog tillbaka till tornby å köpte ett skärp inför nyår. drog hem.

åkte sedan till robbsaft, han monterar upp en ny mkt trendig hylla i rummet, ja hjälper till å lasta ut hans andra typ 2x2 meter stora jävla montering som vägde typ 100 kg och som knögglade till mattan. men det gick ju vägen och efter tre timmars svettandes i robins rum var det som nytt!

nu ska jag äta saffranslängd med silverrävarna.
0

den osynliga kvinnan

Fyll mig med luft igen
Gör mig synlig
Du får gärna avsky mig
om det gör mig tydlig igen

Om du vill visa dig igen
Om du vill komma hit igen
Om du vill röra mig igen
Så måste jag vara i färg

Fyll mig med vatten min vän
men håll mig flytande
Jag låter dig avsky mig
Det gör mig tydlig igen