11

jorden är ett litet rum

idag blev jag uppraggad av en glocalnet värvare. äckligt kul. jag tänkte skriva ner samtalet lite.

han: hej! gud vilket vackert leende! är du så glad att se mig?
jag: det är ju strålande sol idag, kan jag annat än vara glad ?
- du har så rätt...vart är du på väg? ska du jobba?
- nej jag är alldeles för ung för att jobba..jag är bara 17.
- VA! oj herregud (tydlig rodnad). du ser mycket äldre ut. gud vad pinsamt. jag som mer än gärna raggat upp dig om jag mött dig ute eller något i den stilen. vem vill inte ha en söt glad tjej liksom?
- haha... ja vem vill inte det?
- men oj. 17 år asså... kan du gissa hur gammal jag är ?
- eh, 23 kanske?
- shit du är smart också! ge mig en klatch!
(höjer näven, och jag klatchar den så hårt jag kan)
haha, mycket bra gissat av dig. men som sagt, 17 år bara... ta det som en komplimang lilla söta du!
- ja, haha tack ska du ha!
- ja, det var hemskt synd att du var 17 bara. då kan jag varken bjuda ut dig eller värva dig. får väl istället önska dig en fantastisk dag. och njut av min komplimang! du är sockersöt!
- tackar ha en bra dag själv, hääääj.

haha. äckligt kul. äckligt pinsam kille. men he made my day. det var första gången jag fick en komplimang av en främling.
ikväll har jag gjort lite bloggar åt folk. det är kul. om nån mer vill ha en liten klatch i rumpan kan jag gärna stå till hjälp.
1

dust in the wind

nu är jag hemkommen från min långhelg i tranås! mycket trevligt när robin hälsade på i söndags! vi drack lite bärs och åt marsmallows! sen fortsatte jag och räkan därifrån när robbsaft åkte hem och groggade lite. resulterade i en liten fylla på räkskalet.
igår fortsatte vårat febrila groggande efter en god svensk måltid bestående av färskpotatis och kött. vi blev så nöjda med att det var första gången vi nånsin åt egengjord potatis tillsammans på över ett år att vi inte kunde annat än fira. vi tillbringade sen hela efetrmiddagen spelandes poker på hans x-box, drickandes bacardi och hemskt välmående. sen kastade vi även i filmen old school och jag måste säga att dust in the wind sången under blues begravning är bland de roligaste nånsin. eller streaken genom staden. skaldjuret uppskattade filmen mest. han skarattade som entjej konstant i två timmar. men inatt var räkskalet bitter i sömnen, fast vad gör det! imorn ska vi till göteborg!
3

baby my sweet baby

nu är min mage nästan frisk. igår lekte emma och jag. mamma och pappa kom på besök så for vi till gränna. där åts det mat och spelades minigolf. mycket trevligt enligt mig.
sen åkte emma och jag hem. somnade framför sommarkrysset och vaknade igen när det var slut. hyrde en film och slappade hela kvällen.
idag leker jag med räkan. fast han spelar boll nu och jag vågade inte följa med. pinsamt pga snack osv. vi åkte lite raggarunda i bilen imorse iaf. det är kul.
jag har bjudit hem robin hit nu. vi ska leka och dricka öl ett par timmar. extra trevligt.det var länge sen jag träffad ehonom. men måste nu städa upp lite innan besöket. ska lyssna på queen under städningen för intresserade. drar nog igång nu! tja!