0

cheers' darlin'

har just varte på lagsfetst och kännermig äcklsigt dynf, var docj tvunegb att åka he tididagr. kanks einte va rnån som ville ha mig där. iag. ska itta här å vänta nu i tusentals timmar tills räkpajen komme rhem. så sk ajag vakna ur detta och prata lite. det känns behövlkiigt. pus spuss, stacjars dig osm slog i känetået. går på kroykcor nu. ju .. ikväll 'r jag inte ett dugg bitter och det bör jag inte va. svartsjukan ska ine längre vara problem för mig har jag ju lovat... men det ksulle iaf varatrevligt om -...u delade fykkan med mig ist fr tranås och sov här medans jag f ortrdarande är lar i skallen. ush. jag däckar snart. kl är ty pm 10. jag skäms ihjäöl-...men jag hatar svartsjukan egentligen. och jag hatar allt varfö jag är det. suck. bitterhöna. inga översc'mmningar iaf ikväll. snarar ebrännboll och räserbritta. men jag täffade knappt bollen. jag bör egentligeninte va så full. jag är knäpp--... kankse vart så bitter bara. somasgat vänta tusentimma rpå dig nu-... ja ska nog se en film tills ja dör. hejdå-
0

everybody is lonely

frågan är om ensamheten verkligen är ett problem för mig, eller om det är tristessen? idag har varit en skitdag från att jag öppnade ögonen tills jag nu snart ska stänga dom. undantag - lill träffen med emma. det var trevligt.
imorse kände jag mig död. som om nånting fattades i mig. som att nånting gått sönder.  bitterhet och tårar, inte ens nödvändiga tårar. ingen nödvändig bitterhet. jag behöver ju inte tänka så mycket, och det är jag medveten om hela tiden, varje dag.
men sen när jag hör hur ledsen du är. hur dåligt det är. dagar som dessa, då brister det. i hela mig. och kankse var det just därför jag var totalt utpumpad när jag vaknade imorse? jag tror på fullaste allvar att man kan känns hur andra personer mår oavsett avstånd, om man älskar varandra tillräcklgt mycket. jag har tittat på grabben i graven bredvid idag. snyftat och trånat micke nyqvist. den fantastiska handlingen. sen tittade jag på dagboken. när jag dör ska det vara för jag ger upp för att min älskade dött. självklart.
jag tror att kärleken är någon av de största krafterna, och kankse är det bara saknaden som får mig att känna mig ensam? saknad och tristess är en dålig kombination kankse.
men idag känns ändå allting som mitt fel. mitt mitt mitt. så kommer det kännas ett tag. tills du bevisar motsatsen. jag känner allt du känner. får jag älska dig så mycket?
1

friday im inlove

idag är jag sorgsen och det kan ingen göra nånting åt för det har jag rätt till. jag hatar den här dagen. jag går snart i tusen bitar. dessutom har mardrömmarna kommit tillbaka. jag hatar den här dagen.

at night i dream without you, and hope that i'll don't wake up. 'cause waking up without you, is lika drinkin' from an empty cup.