1

hur ska jag gå hem, när allt är såhär?

en vecka till. jag dör. igår hade jag den bästa dagen i hela mitt liv. men nu är det en vecka igen. kunde det inte varit lov nästa vecka?
jag älskar fishenke
1

elefanter

idag har jag lekt med robin. dagen började med en evighets fixande av robins hår. jag är inte så intresserad av ditt hår, sa jag. det är jag, svarade han mig.
sen åt vi potatisgratäng och köttbullar. robin avancerade det hela med att tillverka läsk i sin sodastream! sen åt vi pepparkaka till efterrätt. jag fick en, och robin en och en halv.
sen gick vi till ica och shoppade godis och mango, för att sedan gå hem och titta på typ 40 simpsonavsnitt, och lite AFV med tom burgeron! förjävla trevligt.
nu är jag mest nervös. ska på mitt första gymbesök och få instruktioner och titta efter mitt behov. låter kanske läskigare än det är. det är säkert en man som är min instruktör. som typ ser ut som johnny bravo och dricker mjölk direkt ur paketet! får se hur det går!
3

jag kastar sten mot solen för jag hatar den

nu har pappa börjat tycka synd om mig. därför ska vi till ikea idag. sen ska jag försöka besöka spinningslokalen. jag skulle ju ta tag i mitt liv på lovet.
det har varit jätte mysigt att leka med emma kalle och lova. igår var anna med också. sen spelade vi guitarhero.

blä. det var jobbigt att vakna kl 9 och vara nöjd med sig själv för att jag sovit så fruktansvärt länge. men sen vrida tillbaka uret till 8 och inse att jag inte kan sova längre än 8. ajöken.