4

sleep don't weep

igår gick jag till sängs kl 9. ett högljutt missnöje hos allkäraste räka, men snäll som han är följde han med. torres också. han bet mig i tån som vanligt och rev räka på handen. aj aj aj skrek räka och fick nästan tårar i ögonen. då skämdes jag för hans skull och somnade som på befallning!
gick pustandes hem morgonen därpå, altså idag, i isande regn, blåsande hår och med trötta ben. tåget arriverade men vägrade öppnas så där stod jag och huttrade med endast den högra luren fungerandes i mp3n.
efter den här hemska upplevelsen la jag mig i badkaret. jag läste 3 kapitel i populärmusik från vittula och fnissade tills jag somnade. vaknade upp 15 minuter senare av att pappa bankar på dörren och frågar om jag dött. nej nej svarar jag yrvaket, och minns när jag och pappa var dödssjuka på rececentrum i linköping. jag gick in på toan för att kräkas och pappa bankade som en dåre utanför!! öööhhh brittaaaaa hallååååååååå! skrek han i förtvvivlan och jag svarade, men mina ord verkade inte nå utsidan. jag fnissar fortfarande åt händelsen. den dödssjuka britta hade egentligen fått sin första mens och mådde peck, medans den dödsjuke stig (pappa) fick nån form av solidarisk sjukdom och vek ihop sig som ett gammalt tidningspapper på perrongen helt likblek. jag orkar inte gå på tåget, så han i en s.k får stämma. dvs darrande på rösten..
emma och kalle hälsade på på eftermiddagen och pappa bjöd på potatisgratäng i en fnissande stämma. sen blev det glass och frukt. ta mer ta mer ljudade far min, och visst åt vi.
och nu har jag precis ätit igen. morsan tvingade ner mig på en skiva knäcke med makrill i tomatsås. kör i vind, tänkte jag. jag öppnar! sa morsan barskt och visade upp sina enorma och starka händer. kloff, sa det så hade flärpen lostnat men inte locket. mor började sedan skratta så jag trodde hon skulle dö, och kunde sedan inte heller sluta! sedan berättade hon att hon aldrig tvättat ansiktet med tvål! jag använder nivea sa hon. ja, jag för min del får ont i ögonen av creme fraishe svarade jag. utan en tanke på att jag sagt fel. ytterligare en skrattsalva for ur min mors mun och pappa kom in i köket och knöt sin morgonrock likt en ninja. nu ska jag ha kvällsfika! sa han.
0

visions of paradise

drogtill shrimpskalet direkt efter skolan igår. det blev studerande till enbörjan och sen marioacart hela natten. jag kan ju tala om mig själv som obesegrad!
inatt drömde jag ytterligare en dröm om emmas bebis.. vill bli moster :)
idag ska jag löka i mitt stökiga hus på storhagsgatan!! känner mig opepp till allt och vill bara sova. hatar regn. jag behöver motionera. vill köpa garn till alla lovikka vantar jag ska sticka! nu!
1

normandie

sammanfattning senaste dagqarna:
björn var hemma härom dagen! vi tittade på tosstokiga klipp på youtube hela dagen. sen ville pappa att vi skulle titta på nån gammal gitarrist. ehh sa vi och kollade medans pappa njöt av gitarrslingan.
igår lirades det neger och president som vanligt på matrasten me byggarna och alla var grymt overtierd..presidenten ska ha hatt! sa jag och sen satt presidenten med kaffefilter på huvet och alla skrattade i kapp!
evve la av en hög fis på halv 5 tåget som var fullproppat igår och sen åkte jag till räka.
inatt drömde jag att emskis födde bebis igen så jag måste ringa henne och se hur hon mår tänkte jag. idag bjuder räka på taco. ska bli smaskigt. jag har just städat i torres kattlåda. och varit ute på en motioneringsrunda i dimman!
tack för sammanfattningen.