2

folköl away

Robin och jag har grossisthandlat i vikingahallen idag. Folköl is the shit, samt engångsgrill osv. Nu gäller det bara att tagga till ordentligt och hålla sig undan tydligen.
0

msn dygnet runt

Igår när ja hade uppsittarkväll höll jag ut ända till kl kvart i 11. Sen somnade jag. Bra som fan av mig. Min msn loggade in automatiskt när jag sov så¨jag hade 9 konversationsfönster öppna. SÅ POPPIS! Allt från kl 23-kl 10 imorse.
Nu lyssnar jag på Damien Rice och funderar lite. Luktar illa i hår och kropp eftersom jag inte duschat alls sen i söndags. Skulle ut å springa men skoskavet började vara när jag tog på mig min sko så jag fick låta bli. Ajsing.

Ikväll ska jag ha karatefylla på folköl igen. Valborg är ju fjortisarnas lördag. :)
1

om du lämnade mig nu

Eller om jag lämnade dig. Dagarna glider förbi. De 2 som gått. Jag vet inte så mkt, försöker att inte tänka. Jag kankse gjorde rätt. Jag hatar att sakna dig.
jag vet inte varför, men jag återvänder alltid hit.
det var väl något vi gjorde, något vi sa här, som förändrade mitt liv

För att ge en liten intern hälsning till syster Lina så har nordan vart på besök idag kan jag lova! Flög omkring plåtbitar i hela verkstaden om man inte ständge dörren. Och för att stänga den krävdes ordentligt med handfast kraft! Fyfan vad nordan har levt utanför fönstret alltså!

Nu har jag långhelg. Imorn är det valborg, ska bli kul. Sysselsättning är det enda som hjälper, och när jag har haft praktik har jag inte kunnat tänka alls. Bonnbrännan har gjort sig påmind också. Men jag tycker det är snyggt att vara brun i ansiktet å på halsen och likblek på resten av kroppen.

Nu ska jag gräva ner mig under databordet efter det pinsamma mötet på stationen!