2

beste bror og jeg

Idag är sista dagen jag har Björn som rumskamrat. Det har varit en trevlig vecka måste jag säga. Första dagen skrämde han upp sig själv med någon spökfilm på Youtube. Detta resulterade i att han formligen flög bakåt i soffan skrikandes som en liten tjej. Fruktansvärt rogivande. Därefter har han visserligen varit ute på många äventyr medan jag legat hemma i samma position dygnet runt, med dator i knät. Tydligen datanörd.
Bror Björn har introducerat tidernas roligaste människor i mitt liv, Erk & Mackan. Tänker på dom hela tiden och garvar högt, samt tittar på dom varje kväll.
Igårkväll hade vi nån form av final här i rummet, eftersom han strax ska bege sig. Björn ställer smart frågan "vad kom först, fågeln eller ägget?" och jag svarar smart, ägget såklart. Men vem la ägget då? frågar Bjynn. Men det är ju precis samma sak som att vi är fiskägg, svarar jag. Ehhh. Jävligt bra svar.
Sen satt vi och tjöt av garv åt diverse roliga klipp och filmer hela natten. Har typ träningsvärk i magen idag.
Och idag far han till varmare nejder, och då snackar jag inte om Aspen, då pratar vi Asien. All lycka och välgång där Bjynn.

0

dagsformen på topp

Imorn ska det nya året invigas. Idag skulle alltså varit dagen man skulle holywoodbantat bort 1 kg i form av svält och 19 timmars träning. Det blev ist en sovmorgon till halv 12, revbenspjäll till middag och pizza till kvällsmat. Får försöka med ett sista ryck imorn, se om jag orkar mig igenom motionsspåret. Om jag inte gör det kan jag ju alltid skylla på vildsvinen som härjar där!
Nahe, om man ska tränna magmusklerna med sista avsnittet Erik & Mackan nu då. Garvar ju fan så jag tjuter!!
1

martin är dum i huvet

Jag ska se på Erik & Mackan nu. Ensam. För en viss Martin vägrar komma och göra mig sällskap.