0

matematik b, ett avslutat kapitel i brittas liv!

Nu har jag gjort mig slutprov. Jag studerade inget igår pga diverse slagsmål i telefonen och somnade kl 1 med böckerna fortfarande lika prydligt ihopslagna i min soffa. Så när jag vaknade var det tagg som gällde. Packade inte ner mina gympakläder och satt och studerade flitigt i 2 timmar i skolan istället! Mycket bra av mig. Sen glömde jag bort att jag var tvungen att äta, så fick springa till matsalen. Blev sen grymt nervös å skitnödig så skulle gå en snabbis på toa innan provet. Dörrn gick i baklås liksom!!!! Rätt fin panik. Efter ca 3 minuters slitande med lås, handtag och dörr kunde jag lättad springa ut och in i klassrummet! Skrev klart provjävelet, hoppade endast över 3 uppgifter, och svettig av ansträngning tog jag sedan en vårpromenad till stationen! Gick fel först och hamnade i en återvändsgränd, men jag hittade snabbt tillbaka!
Kvällen kommer tillbringas med Peter Settman och så ska det låta! (var det 17 år du var britta?)
0

framsteg!

jag har gått ner 2,5 kg och minskat 5 cm i midja sen jag drog igång träningen igen i början av november. Är grymt nöjd, och är sjukt taggad inför beach -08. Fast det är egentligen inte så mycket till resultat, då jag fortfarande äter som en häst. Skärpning!
Egentligen skriver jag bara ner detta för jag har sjukt dåligt samvete över mina senaste 2 veckor då ja inte rört mig ett skit utan bara svullat. Nu känner ja mig duktig iaf.
Dessvärre har jag fortfarande inte öppnat mina matteböcker. Vart fan är min diciplin? Nu bjuder pappa på muffins på nedervåningen också. Ehh. Jag har just varit på ett långt spinningpass à 75 minuter. Pappa sabbar alltid ina träningspass med sina kvällsfikor. Jag kan ju inte säga nej. Puh. Jag är en riktig liten gräddtjockis.

2

februari-vår!

Våren har tydligen arriverat ytterligare en gång till den östgötska slätten. I ordet fritt i corren skriver ett pensionärspar att de hittat gullvivor i vikingstad å det är ljust ute redan klockan 06.46 på morgonen när jag och evelina åker till tåget. Detta förvirrar oss en hel del, då vi tror att klockan är 9 och blir fruktansvärt vilsna. Men sedan glada såklart åt vårens ankomst!
Idag skulle det bankas plåt i skolan som vanligt, men när vi tittade ut mot det vackra vädret sa min robert Gustavsson look alike till mentor att nej, ni får vara ute! Så vi satt ute i solen och diskuterade olika sorters glass osv. Sjukt trevligt! Sen fick vi sluta en timme tidigare så här är jag!
Resten av denna vackra vår-dag kommer dessvärre tillbringas med min näsa nere i en mattebok. Kankse så att alla blyertsanteckningar fastnar på nästippen. Så mycket har jag aldrig pluggat. Jag kommer nog inte göra det heller om jag tänker efter. Jag tror för hårt studerande medför hjärntumörer. Det kan inte vara nyttigt att plugga.
Linus bjöd mig på winegum på tåget hem idag. Då blev jag glad. För jag bjuder alltid honom om jag har något att bjuda på. Det brukar inte han göra. Nu gjorde han det för jag bjöd honom på en krona så han skulle ha råd med påsen från första början. Jag är sugenpå negerbollar nu. Jag skulle kunna äta tre kilo, och skita i att jag skulle se ut som en blåögd sumobrottare efter kaloriintaget.