2

urtvättat liverpool och träningsvärk

efter annas och mitt super BodyPump pass i tisdags har jag idag med råge precis klarat igenom skoldagen. igår gick det knappt! det värsta är när man legat å sovit på tåget och ska resa sig upp. får ju fan stötta sig på gentlemannen brevid! (detta hände imorse).

igår åkte jag till räkskalet! vi skulle titta på liverpool på kvällen, och jag hade med mig en överraskning bestående av mina gamla liverpool kort-byxor jag köpte sommaren - 96! dessa sitter tajt på mig (emma kan bekräfta detta) och slimmar mina snygga lår nåt fantastiskt! dessa fina gav jag bort till snälla rara räka, och räka som han är satt som som gjutet på hans tennsoldatsben och han skrek i lycka att det var de finaste kortbyxorna han ägde. ehhh. inte så jävla snygga kankse. jag ska faaan bada i dom i sommar!!!!!! skrek han av lycka! får jag ha på mig dom hela dagen!? får jag sova i dom!? ehh. som sagt, inte så jävla snygga kankse. men räka verkade gilla dom, och de ligger knappast slickat längs hans "vältränade " fotbolls-lår! :) 

jag somnade efter 30 minuter av matchen (som liverpool förlorade) och vaknade av att jag dreglade på min egen arm. jag är så jävla mysig!
0

fjärrvärme-hysteri

igår åkte jag till räkskalet efter skolan! vi låg i hans soffa och slappade under elvistäcket eftersom hans lägenhet har gått ner till 17,8 grader nu! vi tittade på massa filmer, såsom hata göteborg tex! förjävla rolig! ha ha! jag blev även bjuden på lyxmiddag bestående av idealmakaroner och icas falukorv!

idag har emma varit på besök i wiking, så vi drog en sväng i storstaden och hälsade även på hos syster anna! 4 seriösa turkar satt bakom oss när vi svullade pizza och snackade om en film. "asså, det är inte bara kääärlek. det är sååå mycket mer" "jaaaa verkligen" nickade de tre flickorna i samfund till den första flickans reaktion av den film de nu sett. emma å ja höll på att garva ihjäl oss!
sen drog ja på bodypump träning med anna! rätt starka asså! typ orkade noll kg och höll på att ramla ihop av utmattning! åtminstone jag! instruktören var en rejäl bit som pratade som en tjej!

drog hem till wiking igen efter detta, lekte lite med lova och emma! förjävla trevligt!
drog upp på övervåningen där morsan tydligen hade nån form av fjärrvärme-hysteri och slet loss möbler från deras ordinarie plats och vrålade "dom kommer ju imooooorn". jag fick agera bär hjälp och lyfte en tung kartong ner för trappen, sen sa jag nej, ett bestämt nej!
i mitt egna rum har en hylla placerats in. "de blir svårt att kolla på TV nu döööh" sa morsan i ett försök att vara rolig. jag själv tyckte snarare min nya soffa var rolig! tydligen fylld med hela nationalencyklopedin-serien. det var som att sitta på en tron!
värt att nämna är ju också att det är JAG som öger de 20 böckerna nationalencyklopedin. VAD, jag fick dom när ja var bebis!
3

tillökning i familjen!

vi har fått fiskbebisar! pappas ombyggnad i akvariet gjorde susen!