1

james bond premiärer och sura taxidrivers

Nu är jag hemma efter en rafflande premiär! Vilken film! Vilket lov jag har! Först Lundell, och nu detta. Det är ju så man smäller av. En del hade gått in för det här med Bondpremiär extra mkt och kom i smoking och galaklänningar osv, medans andra (jag) kom i mjukisbyxor och lillamytofs. Mina kavaljer var fina dock, men det är dom ju alltid. Milla hade till och med lyxat med lite fuskpäls runt kroppen!

Vi åkte taxi hem sen. Riktig taxi (!!!). Kändes hur coolt som helst. Men efter 3 minuters resa insåg vi att GUD va mycket trevligare det är med svarttaxi. Arabmusik, fyllensack, osv. Nu var det en halvsovande Robin, en nervös Martin som fick mördarblickar av taxichauffören, och så jag, i tappra försök att hålla stämningen uppe.
När vi sedan ute på landet mötte en tokig lastbil blev han helt hysterisk chauffören. Oj oj oj.

0

alldeles för uttråkad

Sitter här i väntan på nattbion. Har väntat sen kl 6 och klockan ska bli 23 innan jag ska röra på fläsket. Har spenderat mina timmar på facebookpoker, facebookpoker, MSN(!), tyckt synd om mig själv som missar lasse lindh imorn och att youtubea Timo Räisänen i jakten på en skymt av hans snygga basist.
Nu är det en timme kvar. Jag ska kolla om någon av mina msn kontakter vill spela TicTacpoker.
0

snöoväder

Robin, jag och Martin är överens om att idag var en perfekt dag att gå på stan. Regn, blåst, övergång till snöblandat, ännu mer blåst och till sist snöööööö och blåst.
Vi såg ut som tre slickade katter efteråt. Stelfrusna osv. Jättebra tajmat!