1

Grattis Karl Gustav.

Idag fyller kungen år. Grattis. Hoppas han får massa beundrarbrev som han inte kan läsa eller svara på eftersom han har dyslexi.

2

...men nu är det iallafall över!

Idag var jag och syster Anna på Riskettan utbildningen. En bitter tonårsförälder satt längst bak och skrek på östgötska att alla rattfyllerister borde åka in på livstid (levstejd) samt att man är helt jävla döm i huvet om man sätter sä' i en bejl (bil) full. Anna däremot fattade mogna beslut i värderingsövningarna som många gänra tog efter med blygsamma ord som "vi tycker som henne" osv.

Efter den här extremt rogivande utbildningen på 4 timmar drog jag ett varv på Nautlis, svettade ner golvet så att säga. Kändes ganska bra. Kom hem, åkte longboard två meter med Ralle som jag mötte på vägen och kom hem. LÅST! La mig i hängmattan och deppade över att vara utelåst i sitt eget hem, men nu är allt frid och fröjd och om en halvtimme ska jag klippa mig. Wiho!
2

beste bror

Jag och Björn har startat upp vårat superband igen. Två gitarrer, han spelar som en gud, jag som en kratta. Men mysigt är det iaf.