0

uppdatering från nu:

Nu har jag skrivit 3 inlägg på ca 0 minuter. Bara glöder om fingrarna. Imorn är en stor dag för mig och jag vill egentligen inte tänka på det alls. Jag ska ut och springa snart istället. Det gör jag ju varje måndag.
Jag måste köpa nya träningsgrejer.

Mitt nagelbitande går bra. Eller ja, icke-nagelbitande. Jag har inte bitit alls. Fast det växer väldigt långsamt för det. Helvete.

Nu ska jag fråga svarens bok om imorgon..
- kommer jag lyckas imorn?
- det är värt besväret

HOPPAS JAG. Jag hatar skiten.
2

uppdatering från idag:

Idag har jag blivit intervjuvad av Corren. Dom vill ju ha med mig förstås, jag är ju Hallgrens bästa.
ja ja, det var jättepinsamt iallafall. Jag var artig och tog i hand och allt det där man ska (trots svininfluensan). Sen frågade han massa frågor som jag gav jättelöjliga och tjejiga svar på.
Avslutningsvis tog fotografen massa bilder på mig när jag kikar fram bakom en plåtbit.
Jag går under av skam!!!!
3

uppdatering från igår:

Igår åkte jag till Vindsuset. Gud så mysigt. Han var så bakfull att det luktade sprit redan i trappuppgången. Jag måste sova! Skrek han, så sov vi. Eller jag. Drömde om en fågel som gick över vägen. Han somnade inte.
Efter detta tappra försök till uppvaknande gick vi ut på en promenad. I tio minuter. Sen gick vi hem och tittade på fotboll och åt päronglass. Jag sov bort en fjärdedel av matchen och vaknade av mål-skrik. Sen fick vi skrika ihop 3 gånger till, göteborg gjorde en storslam igår nämligen.

Vinden sov inget inatt heller för jag har snarkat och slemmat i min bettskena. Han älskar att sova med mig!
Och jag älskar tydligen att sova med honom. Gud så bra vi passar ihop.