2

partybrittania

Gick just över en snabbis till min granne Rasmus. Han hade ju fest och mina vänner var där och höll låda. Jag tog på mig morsans bondeskjorta och ett par tights. Måste säga att jag gjorde nån form av succe. Nu är alla killar ute efter mig. Spec eftersom jag hade pappas träskor på mig också. Jag gick visserligen hem igen efter 5 minuter, pappa ville inte att jag skulle vara borta för länge.

ps. på spraydate kan man lista saker man gillar och ogillar. Var inne på en profil nyss, där en man skrev "ogillar: troll". Bra kille, han ska få bli pappa åt mina barn. Troll är så verkliga.
0

Livrädd

Kände just en spökvind i mitt rum. Den har klamrat sig fast på min fot och kyler ner den nåt fruktansvärt. Hur kan det blåsa i ett rum där dörrar och fönster är stängda? Har gåshud på armarna. Vinden är på armen nu. Så jävla rädd. Ska fan sova på mammas och pappas soffa inatt. Håller på att göra i brallan av rädsla nu.
2

populär

Såg just att jag har mer läsare i min blogg än Paul Tilly, dvs skåningen i Ica-reklamen. Tror inte man kan bli mycket ballare än såhär.