0

Liveblogg från vinden

Igår ''firade'' jag när stormvarning en vecka, med räkor och vin. Vilken grej! Jag gjorde en storvinst i yatzy också. Vinden blev galen och åt upp resultatlappen, följt av det ledsna skriket; jag hatar att förlora. Buhu. Jag blev lycklig över vinsten. Morgonen har tillbringats tillsammans med historychannel och en dokumentär om titanic. Och om en timme åker jag till göteborg. He he he he hej då
0

kloka funderingar och se-fram-emot-feeling

Här ligger jag med en höft som gör ont och tittar på Greys Anatomy. Hittils är det inte jättebra. Men att kolla serier är viktigt. Vill bli besatt.

Snart ska jag till WC (Windic City) och förhållandemysa. Vi har varit ihop en vecka idag. Make each day count, eller vafan säger DiCaprio i Titanic? Jaja, det ska bli skojsigt iallafall.
Jag har redan förvandlat honom till en flicka som älskar Harry Potter, och idag ska jag introducera tidernas tjejserie - Tell me you love me. Om två veckor kommer hans kroppsbehåring, mansröst och könsorgan ha försvunnit om jag ska få hålla på så här.
Håll i hatten.

Ps. Imorn ska jag se U2 live. Det ska bli skitkul. Jag kan kanske 5 låtar. Wiho!
0

nu kör vi

Igår åt jag som en gris. Jag var uppsvullen så jag knappt kom igenom dörröppningen. (överdrev lite).
Martin kom över på kvällen så vi tittade på Kenny Starfighter och åt 63 kg chips och 100 liter dip. Inomloppet av ca 15 minuter. Ganska bra jobbat av oss. Det var en kul kväll i vilket fall som helst, jag tände till och med min raketlampa.
Sen tittade vi på Erik & Mackan och skrattade åt diverse skojsiga klipp, tills jag blev trött och bad Martin dra hem. Martin blev mörkrädd och sa att man åker förbi ett viltdjur var 5e meter och trodde att han skulle dö.

Idag har jag varit på bilskolan igen. Hon sa att jag var KUNG på att backa, sen klappade hon mig på axeln. Det var ju bra av mig. Backa är ju viktigt. Nu ska jag bara lära mig köra framåt.