1

rutinen är visst min bästa vän

Nu är klockan lite över 22, dags för sängen. Mitt nya rutinliv börjar nu. Såhär kommer varje dag i resetn av mitt liv se ut. Om jag inte skaffar kille innan jag dör förstås. Då kanske jag gör annat innan läggning.
0

mjölby here i come?

Jävlar va skoj det var att vara back in action. Möttes av många leenden och glada byggjobbare. Det är roligt att du är tillbaka, sa chefen. Min handledare Benny började asgarva och tyckte ja skulle säga; jag önskar jag kunde säga detsamma. De klassiska "hata chefen" skämtet går tydligen aldrig ur tiden. Eh.
Benny har även talat ut om hur gott det är med rökt kött och att han fått en rökmaskin av en snickarvän. Detta berättades när vi passerade rökstenen i ödeshög. Många utflykter idag minsann. Min favorit-otto som jag alltid möter runt 15.55 när jag cyklar i superfart åkte förbi och tutade och vinkade glatt.
Jag har dessutom lyckats förstöra 14 meter brukvänlig plåt idag. Det kändes ganska bra. Jag skar mig i fingret på köpet och sa att jag upptäckte felet försent. Då blev Benny inte så arg.

ps. jag ska nog ändå försöka byta praktikplats.
0

uppe med tuppen

Idag börjar fas två i mitt liv som praktikant. Första dagen år 2009, jag var uppe ur bädden halv 6, trött som ett as, gjorde smörgåsar osv. Satte på datorn och den verkar ha nollställt sig. allt jag äger is gone. Smått panik. Hoppas jag kan lösa problemet när jag kommer hem, annars är mitt liv förstört. 60 gb musik, 50 gb bilder, alla mina minnen. Såhär många murar ville jag inte riva.