1

min älskade

At night I wake up with the sheets soaking wet
And a freight train running through the
Middle of my head
Only you can cool my desire
Im on fire
0

en aning sliten

Hej dagboksbloggen. Igår var jag helt utmattad pga öl och så. Kvällen spenderades i en bakfull tystnad tillsammans med hjärtat och Zlatan.
Idag har jag varit minst lika utmattad. Men nu börjar äntligen alkoholgifterna lämna min kropp. Jag skiter i träningen idag (fan) för jag är så jävla trött och sliten. Har ätit knäckemackor och yoghurt hela dagen så nu är jag hungrig också.

Johan har busat med Benny på jobbet idag. Det var så kul att jag började gråta av skratt. Jag gör visst det hela tiden.
Ikväll ska jag spela gitarr och skriva bok och lyssna på LP skivor. Jag orkar inte sitta vid den här jäkla datorn och TVn är ju ännu värre. Tacka vet jag musik.
0

göte borg, peter appelgren, fint

Igår åktes det till Göteborgen tillsammans med Sandra Borgen, Wresselskapet och Stormvinden.
Stormens bil givk sönder litegranna, och efter en halvtimmes formidabel fickparkering gick vi en sväng på göteborgs torg. Julmarknanden slopades och  istället togs en öl och lite stros i NORDSTAN som Wresselbarnet ständigt skrek efter. Vi andra blev trötta och sen hotelljästes det ett par halvtimmar innan ölen skulle knäckas igen.
Sebastian i baren serverade formidabla drinkar, Stormen myntade smarta begrepp som "min morbrors bror" (svar: jaha men det är ju också din morbror? storm svarar, nej). Samt det klyftiga påståendet om s.k "dolda backar" på vägen.

Sen bar det av. Ruckman's skulle beträdas, inte en jävel i hela göteborgen visste vart det låg. 118118 ringdes upp av den mogna stormen och det meddelades att resturangen skulle finnas på "nya varvet byggnad 29". Luren läggs på. Vart var det nu då, undrar årets suraste taxichaufför. Byggnad C svarar Sandra. Nej var det inte hus 23 sa jag. HUNDRATJU-TRE svarar stormen barskt. Detta skedde då alltså ca 5 sekunder efter att samtalet brytits. Vi ringer upp igen. Ingen hade rätt. 29 var det ju.

Julbord revs av, Sandra och jag konverserar pinsamt på toan, Wresslets åt årets största jultallrik, och så sist men inte minst, Peter Appelgren beträder scenen. VILKET GENI. skratt konstant i två timmar, låtar om kändisar utfärdades, trollerishow med en enorm baguettepenis på appelgren bevittnas och så alla fantastiska skämt. Han är bäähst.

Sen åkte vi till innerstan igen, alla utmattade av fnitter, Sandra och jag allra mest. Drar ut och dansar till grease och abba-låtar, super bort en förmögenhet och så avsutningsvis en bitter ton av fyllan i ett mysigt hotellrum och årets bakfylla inleds redan innan man somnar.

Hur som helst var allting väldigt fint och bra och roligt och sällskapet var lika trevligt det. Nu ska jag och stormen titta på fotboll. Vi har ätit både pizza och chips och stormen köpte konjakchoklad för mina sista pengar. Mer om mina nyttiga vanor kan läsas i min träningsblogg som är länkad där nere bland alla andra länkar. Dock blir den nog inte updaterad riktigt än. Hejsvej