0

utpumpad och glad

Tjena winelovers!
Nu har jag jobbat klart en vecka till. Idag bjöd Peab på körv. Skitgott. Tog en läsk också. Även den var skitgod.
Därefter har jag stadsvandrat i jakt på doppresent åt Emil som ska döpas imorn tydligen och sådära. Är ganska trött nu. Funderar på en powernap innan kvällningen. Mäh, de blire nog inte. Ska la diska å sånt med. Har köpt en hdmi-kabel också. Im so happy. Nu kan jag kolla på film från datorn i tvn.

Jag längtar efter att umgås med stormhjärtat. Känns som vi inte setts på flera veckor. Jävla övertid.
meeen, prisa gudarna å sånt för nu är de två dagars ledigt igen! häh.
0

hihihi

Alltså, jag kan inte släppa hur roligt det är med internet. Det är jättekul att kunna blogga igen. åh. puss puss lilla datorn.
1

lyckan kom

Så. Jag har jobbat till kvart i 7 idag. Helt utpumpad strosade jag hem, visste att jag inte skulle ha nåt att göra ikväll eftersom min loverboy också jobbar över och jag går och lägger mig klockan 9. Gick till ica i mina isoleringskläder och köpte färdiga köttbullar och en SOLO tidning. Värdelös tidning förresten, men köpte den för att fördriva tiden. Och då, likt en trisslott-reklam. PLÖTSLIGT HÄNDER DET. Jag ansluts till internet.
Så nu sitter jag här med ett internet som är ungefär 200 x snabbare än det gamla och laddar ner filmer för fulla muggar. Dock så verkar det inte ha kommit nåt lostavsnitt denna vecka (VAFAN!?) men har laddat ner den dära Heath Ledgers film han gjorde när han hoppade ner i dödskistan.
Han gav ju upp filmen och sånt för att dö istället. Konstigt val. Tror Johnny Depp är med i den. Det är nästan så jag blir pirrig bara av tanken att få se honom på film igen. Depp alltså. Han är bra snygg han.

Nu ska jag börja blogga på allvar igen. Ska bli jättekul. Jag har saknat er, mina 50 läsare som aldrig kommenterar. Hejdå.det här är jag och min kille förresten. love him.