0

nu åker jag min kos

Hej alla ni som hatar att kommentera min blogg!
Nu ska jag, borgen och CC-Cat åka ut i skogarna och vandra i tre dar. Är övertaggad och min väska är överpackad. Får se hur det här slutar. Hejdå!
1

paniken

Här sitter jag i myskläder och inväntar virvelvinden. Han är visst sen idag. Jag som lagat tacos och allt. Köpt trisslotter osv. Such a romantic onsdag står för dörrn och han är inte här!
Ja ja. Måleriet på lövstadgården går jättebra. Hela jag är färgad av färgen men ingen annan är det. Galet. Vi lyssnarpå P4 hela dagarna och fnissar åt varandras egenheter. Med såna dagar kan man göra träliga grejer som att måla om 387739 kvm tak. Då gör det inte så mkt.

Nu får fan storm komma hem! Ska ringa och terrorisera honom nu. Hejdåhej.
0

mätt och utmattad

Nu har jag varit iväg på ett försenat 25årskalas hos Stormens silverrävar. Åt så jävla mkt korv. Tydligen nån form av buffe. Herregud. Och tårta på det. So mätt. Can hardly breath!
Men han har en sån tosstokig släkt stormhjärtat. Så jag sitter mest och fnissar och därmed kankse jag gör av med 10 kcal i bara skratt. Det är ju bra kankse ja.

Nu ska jag snart hem till Systerskapet och sova en natt till på soffan. Är ju tydligen dagiskörare på mornarna. Imorse var jag helt genomsvett efter att ha cyklat i typ 85 km/h i uppförsbacke. Emma ringde när jag nådde klimax i mjölksyran. Vet inte ens om hon hörde vad jag sa. Så jävla andfådd. Eftersvettades i ca 7 minuter.