0

vilken dag! är förkyld och skrattar åt min handledare och så

Sitter och lyssnar på de där Simon och garfunkeln. Jävla trevliga. Pustar ut efter en dag på jöbbet i förkylningens tecken. Kan knappt prata. Inatt vaknade jag för jag knppt kunde andas. Sprutade i tre sprut nässpray i vardera näsborre och sen sultade jag på en halstablett och somnade om. Gjorde succé!
Ja och inte fan blir förkylningen bättre heller. Känner mig som en stenstaty i näsan. Och kroppen. Helt jäkla död.

Snart kommer Stormdjuret hem. Vi ses en onsdag för första gången på flera veckor (9). Jag är ju i vikingstad varje onsdag och kollar på Lost nämligen. Men idag ställde jag in. Kände att en förkylningsrehab var på sin plats! Så, så får det bli.

Idag började jag jobba på kyrkan som jag förhoppningsvis kommer jobba på jättelänge. Typ 7 veckor kankse. Så är beräkningen iallafall. Min handledare Dick har gått handledarkurs och berömmer mig vid varje skruv jag sätter i "duktig idiot". Då säger jag "tack pappa". Vi kommunicerar bra, dick och jag. Och det är ju roligt förstås.
En rödhårig kille skrek att dick FÖRHELVETE måste förvarna när de kommer damer till bygget så man hinner raka sig.
Sen kom massa polacker. Dom jobbar också på kyrkan. Kan dom nån svenska, undrade vi. VACKRA FLIKA kunde dom tydligen på svenska fick vi då förklarat för oss. Tackaj.

Ja ja, nu börjar min rehab. Önskar vi hade haft ett badkar nu. Får la lägga mig ner i duschen. Hej så länge.
1

En dag i vikingabyn där allt kan hända

Bakat kakor med Evelina idag. Min granne hemma i Wikingtown. Det var mysigt. Vi pratade om killar och sånt där precis som man gör när man hänger med en gammal tjejkompis.
Pappa har tydligen pratat hela dagen om att någonting så fruktansvärt inträffat. Vi vill se, sa jag och mamsem medan vi slukade våra smörgåsar. Nej nej nej, jag vill inte förstöra matlusten, sa pappa milt. Ja så vi åt upp och sen visade pappa oss ut på baksidan. Vi var förberedda på en död älg, eller kanske en spättad igelkott. Istället fick vi se att pappas solcellslampa gett vika för snön. Bara lite glassplitter kvar. Den kom fram idag när snön smälte, sa han dystert. Vilket jävla drama!
0

skrattet i halsen

Hej internetkompisar. Idag har jag och min plåtslagarpraktikant städat hela dagen. Vi var ensamna på verkstan, va skulle vi göra liksom? Har nästan ätit dammtussar. Blä. Men nu är det kliniskt rent som en brukar säga. Det var en lång dag.
Under middagen rapade en av mina jöbbarkompisar. Är det okej om jag äter medan du rapar? sa roliga dicken då. Jag kunde inte sluta skratta. Har skrattat inombords hela dagen för att försöka häva en situation där jag skrattar så saliven flödar. eh.

Nu ska jag till vikingstad. Först ska jag handla halstabletter. Har förfan inte sovit en blund inatt pga en hals som är grön av snor på insidan. Hejdå.