2

lilla updates

HEj hej hej! Sorry mates för den dåliga updateringen. Skriver lite snabbt nu iställa.

Fredag: Åkte hem till Viking. Pappa bjöd på pizza och sådära, väldigt mysig kväll. Sen kom morsan hem med så hann vi ses lite lite granna för vi åkte in till Finköping sen. Gick till Lorienten för att dricka bärz och se på Kristofer Åström. det var jätte roligt och jättebra. Alla på stället var glada och vi drack hemagjorda shots.

Lördag: vaknade upp i mitt lilla flickerum som vi plockade ihop i små lådor och for in till Finköping igen med. Flickrummet låg alltså på släpet då. Sen handlade vi för femsiffriga beloppet inne på ikea och så. Pengar är inget bekymmer, eh he he..
Efter den supershoppingen drog vi till the big apple Tranås igen och packade ur. Soffan orkade jag inte alls. Den fick Stormdjurets starka killkompisar bära. Fyfan. Annars gick det bra. Snabbt och så.
På kvälla när djuret jobbade kom Emma och Lova över. Lova hjälpte mig att skruva och Emma hjälpte mig med sällskap. Jättetrevligt. Sen blev alla så trötta så. Jag somnade som stocken.

Idag söndag, ska ALLT ut ur gamla lyan är tanken. Jesus. Jag känner redan att jag måste gå i pension. Men fan va fint det blir ändå.
JAJA, hej hej hej. Nu ska ja duscha. Var visst ett tag sen pga stress. Laterz!
0

helgen på ingång

hej internet. Sitter här i fina lilla svarta och inväntar ett duschande stormdjur. Ska la till Finköping och wikingtown och sånt nu i helgen. Ikväll blir det lite mysig konsert med Kristofer Åström och imorgonen skall det shoppas och eldas tusenlappar ute i tornbyn. Väldigt trevligt! Oho. Pappa bjuder på pizza med. Lovely.

Men vad det har snöat på mig idag. Frös häcken av mig. Övervägde långkalsonger imorse men struntade i det. Först ångrade jag mig, men inte sen. Skönt.

Drömde att jag var innebandyproffs inatt med. Asskoj var det. Ska alltså satsa på en innebandykarriär nu. Eh he he. kanske inte. Men men. Nu ska vi packa pappas kappsäck packa pappas kappsäck pappa kappas pappsäck pappapppappp...Hejdå.
3

pust flämt wow lyx

Duktiga vi är på att flytta. Nu är alla kartonger på plats i princip. Samt en byrå och vår brasa. Åh det är så fint. Vi åt en pizza på golvet och kände oss som en hollywoodfilm. As romantic as it gets liksom.

Mår bra och så annars om nån undrade. Lever, äter, andas. Fnissade nästan i byxan på jobbet idag. Gör det hela tiden. Blir hög av kaffe. Mer kaffe sa jag!

Nu är jag bara fet. Hejsålänge.