0

åhh snart

Såg just Bonde söker fru-reklamen och började lipa. Abstinensen. Längtar!
0

nageltrubbel som heter duga

Det är inget skönt med långa naglar. Snart har jag fyra av dom. Om en vecka eller två kanske så är dom långa nog att vara ivägen. Skitjobbiga är dom.
Man kan inte smsa, jag river mig själv på mina egna fingrar, ansikte, ben, armar. Jag kan inte skriva ordentligt på datorn, jag kan inte klämma finnar (!). Hur fa-an klämmer man finnar med naglar? Värsta jag varit med om.
MEN jag kan ha nagellack när jag är färdig. Räknar med att vara klar med nagelsparandet till min 21års dag. Den infaller i mars.

Förresten har jag och sötstorken kollat på sex and the city 2 ikväll. Hur bra liksom? Så fort den var slut kollade vi på varandra och häpnade över hur 2 timmar av vårat liv gick rakt ner i soptunnan. Det värsta är att jag tyckte filmen var bra när jag och Emma såg den på bio.

Nu ska jag rensa bort all skit som hamnar under naglarna. (ytterligare en nackel. fyfan).
Hejdå.
0

aktivitet och sånt

Kaninerna på parkeringen lever vidare. Jag och Bremerbarnet sliter rövarna av oss på lövstagården. Idag var det så många minus och så mycket frost att vi inte kunde klättra på taket. Då fick vi göra lite andra plåtjobb som att knäcka krok under tiden. Klockan 10.03 drog Jukebox igång i vanlig ordning på torsdagar. Det är min höjdpunkt. För alla som inte bor i Tranås är detta alltså ett radioprogram på den lokala kanalen HitzFm där min nya idol Björn Forsell spelar gamla 60-tals hits. Så jävla bra. Bremer hatart.
Jaja, rullat på bra ändå idag. Cliff förlorade veckans Neger och Presedent så han bju'r på fika imorn.

Och på vägen hem fick jag sitta i bagaget pga avsaknad av sittplatser. Som en liten hunn. ja ja.
Nu ska jag la kolla på The Sixties och sen ska jag laga madt åt älsklinga. Så snäll är jag. Herrå.