1

en låt du kan dansa till

Ja, kan och kan, antingen kan man ju dansa eller så kan man inte. Så ser jag på saken. Jag kan det inte. Varken vicka på rumpan eller titsen. Har föröskt mig på både Zumba och Afrodans på gymet tex. Och freestyle! Herregud. Allting med koordination inblandat slutar i katastrof.
Men det finns några guldkorn som jag bara inte kan sitta still till. Några vältippade och några otippade. Syster Emma tex tog upp det galna exemplet Let's twist again av vår allas Chubby Checker och den är verkligen en going utan dess like. Men jag ska överraska er mina läsare och ta en riktig otippad jäkel till låt. Den är inte ens bra. Egentligen. So here it goes, aguilera!ps. i vanlig ordning är låttitlar som skrivs i bloggen en länk till spotify.
0

crazy night in tranåset

Eh he så jäkla konstig kväll. Tanken till å börja med var att jag och syster emma skulle onsdagsmysa. På väge dit ringer min väninna evelina från vikingstad som jag inte träffat på trehundra år och säger att hon är i Tranås. galet som fan. Så jag träffade henne vid en grill med några shöna lirare och så pratades det och fnissades och så innan jag kände att näääe nu har emma fått vänta länge nog och drog.
Kommer dit och ingen öppnar. Tänker att de kanske sover. Går in. Ingen hemma. (bra å lämna dörrn olåst med). Så jag slog mig ner i söffan med lite tacochips och påskmust som jag fann i gömda vrår. Efter en och en halv timme kommer ägaren av lägenheten med barn (lova) hem. Hej här sitter jag, sa jag.
Sen fnissade vi lite i kvällssolen och emma kastade en disktrasa på min arm. Jag använde en grillvante som underlägg till emmas stroganoff som smakade svartpeppar och tomatpuré och sen bjöd lova på påskgodis. Väldigt trevligt. Fick ett armband av henne med. Men det får du inte ta med hem, sa hon bestämt. Men sen fick jag det ändå.

Nu saknar jag storm. Han åkte till turkiet idag. Jävla ställe. Stor säng. Liten tjej. Lonely heart. Omg so sad.
1

sån jävla kroppsbyggare

Oj oj oj vad jag eftersvettas. Idag efter jobbet som har jobbats så åkte hela (nästan) tobiasplåtstyrkan hem till en av tobiasplåtstyrkans medlemmar (alltså en jobbarkompis) och hjälpte till att lasta av tegelpannor. Herregud. Alla var skitstarka och tyckte att det nästan var okej att springa där oppe på taket. Jag tog det väldigt lugnt och försiktigt. Tänkte på livet. Ville behålla det. Gick ner på knä för att lägga ut pannorna osv. Vafan ligger du ner! skreks det och så var jag oppe igen med nästa lass kastat i näven på mig. So svettig.

Bra dag annars. Målat tak och sånt. Inget drastiskt alls har hänt, förutom att LennyKiller på jobbet skrek att NEJ FÖRHELVETE BRITTA den där högtryckstvätten kan du inte ha, sen kasta' vi dit en annan och jävlar va bra de gick att tvätta då. Ja knyter fast ett rep i ryggen på dig nu så får du gå ut på branta gaveln sa lenny. De va bara gå ut. Många läskiga branter idag.

Stormdjuret har lämnat mig för golfresa nu. So sad indeed. Ska se hur mycket jag lyckas stöka ner hemmet innan fredag då jag far till götalaborg och hälsar på min snygga syrra. Det är redan ett organiserat kaos i hemmet med ouppackade resväskor, pengar som ligger överallt och tomma glasspaket från hemska sjukdagen igår.

Nog om det. Jag drar till Emma. Hej.