2

noooooo..

..ooo. ställde mig just på min nyinköpta våg(!!!!) och den visade ett sånt skärrande resultat att jag nu tvingar ut min feta röv på en powerwalk trots att jag redan tränat fyra timmar på två dar. argh.
(varför köpte vi en våg!)
0

stress och militärer

Idag har jag varit i eksjö. Jag såg två militärer. Har varit lyrisk hela dagen för jag trott att alla häftiga militärer i eksjö hade nån form av skytteträning. Det har dånat som fan. Men sen sa lennykiller att NÄE BRITTA det finns bara ingenjörer här numer. Det du tror ät skottlossning är polackerna våningen under som river ventilation. Happ. Så var det med det.
Men två militärer såg jag.

Nu här hemma i hemmet är jag stressad. Först ska jag laga korvgryta. Stormen kommer hem om 10 minuter. Börjar nu. Heja.
0

man måste updatera också ja

Hej igen. Jag har ju blivit så kass på att updatera men jag har ju fan häcken full hela tiden som man brukar säga. Mitt nya hårda liv har börjat nu med träning och beachkropp (japp nu är det läge att fixa sig till 2012.) Varför just 2012 är så viktigt är främst denna orsaken. Jag vill dö snygg. Ja, ni vet väl att mayaindianernas kalender slutar då vilket resulterar i jordens undergång. Läbbigt. Men i form ska ja va!

I lördags var jag på kalajs hos bästa emil först och sen bästa robin. It was so much fun. Båda två. Supertrevligt barnkalas och besta förfesten på länge. Jag och storken åkte hem vid 3 och mötte i vikingstad en fet padda. Blev så jävla rädd. Ååå va söööt ååå va full ja är sa stormen och sen rangla vi hem. Somna direkt. Vaknade sjukt sent och åkte till norköpingen för att glo på en bil. Sen åkte vi hem igen och bäddade i soffan. Där somnades det sedan för natta. Grymt skönt.

Igår slängde stormen min plånbok i soptunnan. Vi fick helt enkelt gå ner och knyta upp våra sopor igen och där låg den så fint. Puh.

Nu är det lilla vilet innan jag drar på säsongens första box. jippi.