0

Dragit till västkusten

Hej kompisar. Ja har dragit till Göteborg med min snygga kille stojmen. Det är så gött så. Vi har lagt i 250 kronor i femmor och enkronor i parkeringsautomaten så vi klarar oss till halv tre på nyårsnatten nu iaf. Kul för oss ju.

Lina bjöd på en fantastisk mini-After-work idag med. Så jäkla uppskattat!

Och med stans bästa utsikt, en fet kärring i jacuzzin, en ny (second hand) klänning, och tre fina winnerbäckvinyler i bagaget kastar jag la in för idag. Kul tjej!image description

 

3

Hej då

Kära fans. Jag är rädd. Jag är rädd på riktigt. Jag vågar inte bo kvar här! Idag när jag kom hem hade någon eller något nämligen hängt upp mitt mobilskal på en krok på toaletten. (det var inte storm, han trodde det var jag). Stumma av chock sitter vi här nu och bara glor rakt ut i luften. Nästan exakt ett år sen det spökade här sist. Då ramlade saker ner från nattduksbordet. Vi har bara väntat på det här för toan har varit kall. Det var den sist också.

Såhär såg det ut när vi kom hem:

0

viktig information som vanligt

Hej. Vågen och jag är osams. Gymet och jag också. Var redo för ett mördar-löpar-pass och fick håll efter 1 km. Gick resten. Sjukt tråkigt. Nu när jag äntligen känner mig redo. Så här är det fan jämt.
ilsken tjej.

Det har blåst idag förresten. Att sitta uppe på taket på wigéns när Stormen Dagmar drar in över landet har gjort mig mör i skinnet idag. Men tio plusgrader och inga långkalsonger nåra dar innan nyårsafton. Prisa gudarna!

Det har varit jul sen sist också. Det har varit mysigt och juldagen var också mysig. Min kebabtallrik blåstes ner i grusgången vid st.larskyrkan.

Det var allt.