3

lilla tjockisen

Hej bloggen!
Det har gått bra att jobba idag också. Nu sitter jag här och vågar inte gå på innebandyträningen. Min väninna som stöttade mig i denna pinsamma stund sist är nämligen sjuk idag. Men andra ord blir det nog ingen innebandy idag. Jag funderar på en liten powerwalk istället. Fan, det har blivit så tråkigt att träna igen. Jävla berg och-dalbana.

Ska bli spännande att se hur denna veckan utformar sig. Snyggstormen drar iväg med jobbet imorn och återvänder på fredag. Funderar på att bygga diskberg och samla ofantliga mängder damm, bara för att jag kan liksom, medan han är borta. Återstår att se. Nu gräver jag ner mig för jag är så dåligt motiverad till att bli smal. Hejså
0

åhhej va full eller bakfull

Idag är jag bakfull.
Stormdjuret och jag hade en väldigt harmonisk lördagsförmiddag igår med lite loppis och lite god frukost och sånt skoj. Sen for han iväg på fotbollslördag och jag hade mannekäng här i hemmet med diverse klänningar. Sen lyssnade jag på thåström på högsta volym i förhoppningen att hela tranås skulle höra innan jag slutligen packade väskan och drog till josé.
Där blev det ost och vin och vatten i vinglas tillsammans med melodifestivalen och den dära nicke borg som var lite bra faktiskt. Slutligen tog vi vårt packe och gick till babaren. Där var det livat och fullsatt och en galen storm sprang omkring och agerade psykolog åt ledsna själar. So kind.

JA och sen blev det tvåhamburgare på det som inte var så jävla fina kanske. De har ju aldrig korv på citygrillen längre, fyfan. Jävla skit va arg jag blir. Stormdjuret tyckte dock inte att hamburgaren såg inbjudande ut när allt innehåll halkat ner i min hand så han köpte sig en ny. Förfan, pengar är inget bekymmer!

Nu är vi sketbakfulla. Jag skickade ut honom attt köpa frukost. Rätta takter det, prisa jämnstäldheten!
1

kläderna och jag

Igår var det ju den 25e (vilket är den allmäna väg&mät-dagen i mitt liv) men då hade jag fullt upp, så idag den 26e har jag istället gjort dessa roliga saker. Dock så visade inte måttbandet mer än kanske bara nån centimeter hitan och ditan denna gången, men å andra sidan så upptäckte jag något roligt. Nämligen att jag kommer i gamla fina kläder och bälten och sånt kul som legat och dammat i garderoben.
Så nu ska jag ha lite mannekäng här i hemmet framför lilla spegeln så får vi se vad kvälla bjuder på för kul klänning. Kanske gömmer mig i svart iallafall. We will see.

Förresten så har det blivit så hajpat nu med LCHF. Alltså, alla kör det, till och med byggjobbarna. Jag blir galen. Känner mig lite utanför faktiskt.