0

pepp som fasen

Tjaba babes!
Idag packar jag och storm våra friluftshjärtan och väskor och far till Gotland. GUD va kul det ska bli. Och vädret har lovat oss sol, vilket jag tycker låter hemskt bra med tanke på att jag ska bada i havet och tälta i en vecka.
Men först blir det brakfrulle.
Förresten ska jag nog klippa av mitt långa slitna hår när ja kommer hem. Spännande. Nya britta ska bli sååå snygg.

I onsdags så var robin och robin här ju förresten. It was so fun. Stod mest i kö (I TRANÅS!!?) iofs men kult vare. Och så på fredagen kom bästa elin hit och drack vin med oss. Sen rullade Stormens vänner in och trevliga kvällen var ett faktum med djupa diskussioner angående en viss "superkändis" vid namn E. Saade. Pust. Häftig kille..
Och lilla bakfyllelördagen spenderades tillsammans med min vän stora tvn. Först Harry Potter, sen Huset Fullt, och resterande dag 19 avsnitt av Hos i met your Mother. Kult
1

författardrömmar igen

Hej. Här sitter jag och skriver lite bok igen. Men så fort jag får idétorka så börjar jag surfa. Satan i gatan. Pli på mig själv nu. Får kapitel i böcker vara korta? Räcker det att boken blir 200 sidor? det är ju ändå min debut liksom?
0

positiv på kvälla

Skönt med en mysig hemmakväll ikväll. Stormen valde ut en superklychig-jag-vet-att-det-slutar-med-en-kyss-i-solnedgången-film som vi glott på. Vår lägenhet är överljummen och äntligen känns det som att sommarregnet verkligen är ett sommarregn.
oh it's healing bang bang bang

nu ska jag sluta vara en berg och dalbana så att mitt liv blir som en film med ashton kutcher. För det var ju så jag hade tänkt det. Eller helst vill jag att mitt liv ska vara som dagboken eller som eternal sunshine of a spotless mind. Åh. fina filmer. Eller så skulle mitt liv kunna få vara som high fidelity. Fast med lycklig kärlek.
eh okej jag har redan den perfekta filmen om mitt liv. den jag lever i

hejdoo