0

haha ha

Haha. Nu när jag läser mitt inlägg från gårdagen låter det som jag syftar på något helt annat men jag menade bara att jag skulle få sova bredvid stormdjuret. Ehh. Så nu vet ni det. Eh.

Hur som helst efter det där pinsamma så kan jag ju berätta att det varit en bra dag idag. Snöregnade lite sista två timmarna men annars var det fint. Fick höra historien om en galen ställningsbyggare som högg folk med yxa och sånt där kul.  Jag och Mel Gibson fick ett fnissanfall och kunde inte sluta fnittra som två små skolflickor och nu ska jag strax till frisören. Det hatar jag. Frisören säger alltid såhär till mig:
- men lilla vännen vad gööööör du med ditt hår, du måste ta hand om det.
Hate it. Men nu gör jag ju en inpackning varje tisdag i simhallen. Kanske börjar borsta det snart också. Ett steg i taget liksom.
0

mysigt

Hej hej hej!
Uh idag är jag så trött att jag egentligen inte orkar blogga. Längtar mest efter karln som arriverar sängen inatt. puss

0

pannkaksfilosofen

Här sitter jag och äter pannkakor. Tänkte: vafaaaaaaan ja måste ju passa på när stormdjuret är borta. Så gjorde jag 10 pannkakor. Karln gillar nämligen inte detta (säger han) så då får man minsann ta tillfälle i akt när man är ensammen hemma i palatset.
Och mitt uppe i min hetsätning av pannkaka slogs jag av tanken att tänk om stormen eller jag skulle vara en pannkaka. Vilken kroppsdel skulle man äta först då?
Jag tänker mig fingrarna först. Och tårna. Det är liksom längst ut på kakan och med andra ord också sprödast. Annars skulle jag ta rumpan, den är ju ljusast och tjockast. Ljusa tjocka pannkakor med socker är ju godare än någonting annat på denna jord. Och sen tänker jag lite till. Om jag nu vore en pannkaka så kanske detta också innebär att jag inte heller har en hjärna? Då tänker man ju inte riktigt i dessa banor.