0

blixten

Hej. Jag är så trött att jag inte vill blogga nu men det ahr varit en bra helg. Jättetokig. I fredags hade jag jättekult i lkpg med brudarna och fick där en rejäl uppvisning i sämsta resturangen i landet. Spännande!
I lördags hade jag och stormadjuret en mysdag i könköping där det shoppades en vinterjacka och åts sushi. nom nom.
idag spelade jag min första innebandymatch nånsin. Jag var lite i vägen och så men det var kul. Mera bandy!

nu orkar jag inget mer. vi hörs imorn. efter att jag varit på trav. GUD vad jag gör mycket saker helt plötsligt.
1

nyklippt å allt

Tjena. Jag är på Ikea. Storm står i kön för wienerkörv. Han var tydligen så jävla sugen på't så här är vi. Jag har köpt en vinterjacka idag. Men ja ska inte tala om sånt nu. Skulle bara säga att ja är jättenöjd med min nya frisyr. Om jag posar ordentligt ser jag ut som en filmstjärna. Kolla så får ni se!

0

det är ju också en onsdag

Hej bloggen. och alla mina vänner. Det börjar bli kallt ute nu. Och blåsigt. Imorse flög det omkring plåtar i blåsten. Herregud vilket drama. Fast ingen av oss bevittnade det förstås. Vi drack ju kaffe. Men isoleringsgrannarna märkte minsann och sa till oss.

Nu är jag jättetrött. jag har ätit upp ett paket riskakor på under tio minuter och är nöjd med bedriften men fortfarande hungrig. Inte kul alls. Såhär bantar man ju inte(!)
Fst jag kan ju inte banta. Det vet vi ju redan. Jag cyklar ner till innebandyträningen strax istället. Där jävlar rör man på fläsket och skrattar sig till magmuskler. Det kallar jag livskvalité.