0

here it goes again

Alltså mitt självförtroende! Kom tillbaka hit nu och ta med dig min gamla kropp när du kommer.
Det här börjar bli absurt. Jag går upp i vikt varje dag. Hela min garderob är för liten. Den blev det på en månad. En månad! En månad där ja varit sjuk för tarmvred. Jag blir så himla himla ledsen. På riktigt. Stackars mig!! :(

1

höst och skit

Hej fredag. Idag är jag huslig. Jag bakar och tvättar (glömde visst blöt tvätt i maskinen igår som får tvättas om) byter lakan och gör annat kul. Ska även besöka glaskrossen och slänga alla gröna glasflaskor som lämnades här i fredags (alla gäster drack tydligen samma öl) samt ta lilla stadsvarvet med emma och lovis. Blir la kanske en lunch på det med, vem vet?

Skönt det är med soliga höstdagar förresten. Blir glad av alla fina färger och all musik man vill lyssna på igen. Idag är favoritlåten Lemon - Broder Daniel . Spännande låt.

Mitt ärr är jätteäckligt nu förresten. Luktar skit och kletar igenom mina plåster på bara nåra timmar. Inte kult att vara bland folk när ja luktar som en påse skit som ja brukar säga.
Fast nu har ja skrivit skit för många gånger så nu är de bäst ja lämnar. hejdo.

hej fina emil

0

fantastisk onsdag eller torsdag eller vad är det för dag egentligen!?

Vilken dag jag haft! Solen har stått högt på himlen och fått mig att svettas kopiöst.
Jag åkte till linköping efter min sushimiddag och hälsade på Anna och Emil. Sånt får man göra när man är sjukskriven faktiskt. Det var mysigt, Emil var inte så intresserad av nya fina lekparken, utan såg istället en fläkt i ett hus och ville helst titta på den och på fontänen. Så fick det bli helt enkelt. Emil bestämmer! Som avslutning på dagen fick sig pojken en häst. Snällt av mamma Anna tyckte jag.

Fast dagen var ju egentligen inte alls slut där. Nä, jag mötte upp elin som hade laddat sin tallrik med 6 potatisar och kokade höstgryta. Hon öppnade konservburkar med hammare och kniv vilket hjälpte mig avsevärt att finna hennes lilla boning utanför på gatan. Dunk Dunk Dunk lät det från köket.
Vi gick på bio jag och Elin. Och Malin, hennes söta kompis. Midnatt i Paris. Vilken film. Underbar och varm och härlig var den. Precis som man vill att en film ska vara. Full av vuxen fantsi och slingriga vägar dit. Fast ändå enkla förstås, och vilken romantisk skildring ändå. Ja herregud.

Men vi var yngst i biografen. Det var vi, massa pensionärer och min gamla bildlärare. När vi reste oss upp och lamporna tändes igen sa Elin förfärat "de är så gamla att de går med kryckor!!" Kult tyckte jag. Haha. Skrattar lite nu när ja tänker på det. Godnatt.