0

impulser

Igår kom Josse och jag på klockan sex att vi ville köpa skor. Impulsresan till ikanohuset blev med ens ett faktum. Hej vad vi fnissade och sjöng vacker musik. Josse fyndade tre pas skor. Galen. Sen åkte vi förbi och tittade på eataliano. Bara tittade. Det var spännande. Slutligen åkte vi hem igen. Jag sjöng lite falsk på vägen. De gjorde inte josé.
 
Nu ska jag powernapa innan jag smyger iväg hem till emma. Vi ska äta starrka körvar med bröd och sen ska vi gå en promenad. En kväll helt i min smak!
 
ps. Önskar jag inte tyckte det var så kul att äta snacks.
0

huvudstaden

Hej. Jag har haft så många roliga dagar.
I lördags morgon åkte ju som känt jag och min snygga kille Stormare till kungliga huvudstaden. Jag gick vilse hela tiden, trots självsäkra uttalanden som BARA VI HITTAR RÄTT TÅG HITTAR JAG TILL CISSI, så gick vi ändå fel. Stormare sa att jag var som Crocodile Dundee i New York.
 
Lördagen spenderades sen med stadsvandring, världens finaste Damien Rice konsert, öltält och tapas med Cissi, Fossman och Emma. På kvällen spelade vi biljard och vi flickor fick storstryk av pojkarna.
På natten och på vägen hem fick vi veta att austronauten Neil Armstrong hade dött. Det kopplade vi genast som att det var musikern Louis Armstrong som hade dött, så en minneskonsert hölls av mig och Cissi på plattformen i väntan på tåget hem.
 
Söndagen spenderades sedan ute i skogen hemma hos Gustavsson och Sara. De har nämligen köpt ett superfint hus och bjöd på kaffi och spännande chokladklubbor. I sista sekund kom vi dock på att vi var tvugna att lämna idyllen för att hinna med vårat tåg. Det avgick 15.25. Vi kom in på t-banecentralen klockan 15.21. Stressen.
Men med välplanerade sinnen hann vi med vårat tåg och precis kl 15.25 och visselpipan ljöd så sprang vi in genom dörrarna.
 
Idag har jag hängt med Lelle i våran krypgrund igen. Det går skitbra för oss. Slutligen kom jag alldeles precis hem från säsongens första bodypump. Jag är helt död. Lugnar mina nerver på trycken.
0

bandet

Igår var jag på Urban Cone här i Tranås. Det var en skitfräsig bokning så jag var jättenöjd att befinna mig på plats. Efter den lilla spelningen försökte jag febrilt skrika EN GÅNG TILL men jag fick ingen respons. Så jag gick fram till det fräsiga bandet och frågade om dom inte kunde spela den däriga låten FREAK som dom spelar så mycket på radio? Nej. Svarade dom. Vi har redan spelat den.
 
Jag tog en bild på hans skor. Sen dansade jag till annan musik.
Om en timme går tåget till stockholm. Jag och Storrrmare ska se Damien Rice på popaganda. fett som fan. Tror jag är full.