0

hej

Gott Nytt år alla nära och kära.
1

huvudet från avgrunden

Tjena. Jag har lyckats få migrän. Ja som ALDRIG får migrän. Jävla skit. Ska försöka läsa lite i min nya tunga narnia bok sen tänkte jag. Kanske tröstäta en bit godis? Det får man va?
Scannar min dator fri från virus också. Hoppas jag. Alltså jag har verkligen ingen aning om jag ens är drabbad av den där trojanska hästen men jag är så orolig. Saknar min lilla dator.

Idag på förmiddagen var jag Stormare och Wretzel på systembolaget. Det var jättelång kö. Vi ställde oss sist i kön med tom korg och plockade i våra artiklar medan kön ringlades framåt. Strategiskt. Sen åt vi en dagens lunch på åhlenshuset. Det smakade helt okej men kaffet smakade tydligen gammalt enligt storm. DET HÄR VAR INTE NYTT. sa han.
1

fitfty shades of gosling

Nu har jag läst ut fifty shades of grey.
Anser att hon är en usel författare med riktigt kasst språk men det är ju oerhört frigörande att alla som vill kan läsa sexnoveller var dom vill om man säger så.
Boken får en tre av fem möjliga. En trea når den enbart för att jag vill läsa klart triologin. Annars hade den fått en tvåa.
Det som jag verkligen ser fram emot däremot, är när den blir film. Hittils verkar Ian Somerhalder (MUMS) och RYAN GOSLING (!!!!!!) stå som alternativ till mr grey. Dör lite.