0

idag har jag isolerat

Hej. Va kul det skulle vara att vara trollkarl.

Storkakarln är borta idag och jag har träffat emma en stund efter en heldag på jobbet i Mjölat. Emma fnissade det galnaste skrattet jag nånsin hört, bakade scones och somnade på soffan. Det var en mysig kväll.

Nu ska jag ta med mig min favoritbok (harry potter?!) in i sängkammarn och se till att vi får en kult stund. En dusch på det med. Huvudvärken från yttre rymden får också vara med förstås. Alla ska med, som sossarna skriker.
3

heja heja

Hej. Har ni sett mina naglar nån gång? Dom är jättekorta.
Nu är dom ännu kortare. Spännande hockey är livsfarligt.
1

livsnödvändigheter och koncentration

Idag har jag gjort massor av jobb på jobbet. OCh jag har varit så nöjd med mig själv. Allra nöjdast var jag ändå i eftermiddags när jag kom på en sån smart och snygg lösning på en plåtabit att jag ville slå mig för bröstet. Sen när biten skulle levereras så hade ju jag och snickaren givetvis missförstått varandra. Snabbt ordnat dock, men oj oj va deppig jag blev.

Efter jobbet promenerade jag till stormens jobb och hämtade bilen. För han drar ju till madrid tydligen. Ja, och på vägen dit var det så himla fint vårväder och ån forsade, isen smälter, solen värmer. Så jag tog bilen och åkte till utkiksplatsen i Tranås staden och tog en bild eller två. Sen åkte jag hem igen. Inget mer med det. Lyssnade på i whiter shade of pale på högsta volym hela vägen hem. fantastisk låt.

image description

 

image descriptionSlutligen hämtade jag ut viktiga (livsviktiga) konsertbiljetter och känner att den här våren och sommarn kommer bli kepa bra!

image descriptionNu gäller det bara att LHC vinner det viktiga (livsviktiga) matchen ikväll. HEja heja. Jag tar en pizza på det.