0

sockret och jag

tja- ba!
Idag har jag, storken och storkens syrra sara varit i söderköping och ätit glass. Jag orkade hela min och så lite av Storken. Sara och Obin orkade ingenting. Dåligt små magsäckar alltså!!

Sen åkte vi hem till Sara och åt goda stora räkmackor tills vi nästan exploderade av mättnad.
Bra dag med andra ord. Nu ska jag sova och drömma mig in i ett fettförbränningsstadie. Tror ni det funkar? #vaknatiokilosmalare
0

typiskt

inatt vaknade jag av att det regnade hällregn. Så innihelvetet. Vårat hem är placerat i ett innerhörn av två olika hyresfastigheter. I det hörnet sitter en hängränna som inte tar emot alla de vattenmängder som kommer från taket. (plåtslagarkunskaper). Jag skulle önska att någon kunde sätta dit ett litet stopp så inte allt vatten forsar ut som ett vattenfall rakt ner på våran fönsterbräda nämligen. Helvete vad det låter. Och en ruta är helt nerskräpat av det sura regnet. Typiskt.

Men när jag vaknade imorse fanns inga tecken på att det regnat tidigare. Nä, solen sken och det var kalasvarmt. Så jag packade bilen och åkte till stormdjurets sommarstuga för att steka fläsket på magen. Då blev det blåsigt som fan och molnigt. Tog ett döpp och åkte hem igen.
Också typiskt.
0

så mkt energi!

Hej. Igår jobbade jag under väldigt dramatisk tidspress. Kom hem först klockan 8. Stormen kom strax därpå hem med lite madt till mig. Den åt jag opp. Snabbt som fan. VÄCK MIG I ANDRA HALVLEK skrek jag sen och somnade. Vaknade av Storms idel tjtande PALM PALM PALM PALM PALM PALM.
Då borstade jag tänderna och la mig igen. Sov som ett litet knyte.
Idag har jag jobbat under tispress också. Åt ingen frukost! Helgalet. Men färdigställt är det och lite nöjda är vi väl kanske ändå ja och Vojster.
 
Ja å sen var ju det klart så då fick vi följa med mästaren Bremerboy till baronen och måla tak. Eller dom målade. Jag valde att skrapa. Dåligt val med tanke på blåsten. Fick små färgflagor i ögonen hela eftermiddagen. Så kan det gå.
 
Nu ska jag försöka mig på en liten springtur, har gått sådär senaste tiden. Får håll direkt och sen kör ja lite till och sen ger jag upp. Åt helvete me hela skiten sa ja!
 
Idag fick jag två nya mobilskal på posten med. Ett Harry Potter och ett nytt Kent. Det andra blev så grått. Tyvärr är även detta grått så får väl leva med det. So sad. Hejdå. Är glad ändå.
 
JAHA hur det går med boken förresten?