0

fniss och sånt

Idag har jag varit i boxholm igen. Det är kallt där. Och blåsigt. Men efter många OM OCH MEN är jag äntligen "klar"med mitt lilla projekt med ventilationskanaler som trängts.
Vid elva bjöds det på fika från TAS så det tackade jag för. På fiket mötte jag mina gamla jobbarkompisar från mjölby. Handledarjohan nickade åt hans syster och hans dotters bord där de satt med sina nyfödda barn. Johan har nu alltså blivit morfar. Va söt hon är! Sa jag och tittade på ett glatt litet barn. Det där är ju syrrans ser du väl! Där är min grabb! Sa handledarjohan åt mig och fnissade. Det var kul att se dom igen pojkarna.
 
Ikväll ska jag och stormare inte göra ett jävlaste skit. Jag antar att jag somnar vid nio som vanligt. Roligaste lilla tjejen. Men vi ska ut och gå iallafall. Om han bara kommer hem nån gång vill säga. Ska berätta för honom att jag läst på aftonbladet att det inte uppskattas mest av cheferna med anställda som jobbar övertid. Viktigare att komma i tid och svara snabbt på mail samt i telefon tydligen. Så det ska jag säga.
0

en kylslagen torsdag med mycket värme

Eftersom alla på instagram har lagt upp bilder i en vecka nu på hur de julpyntat så har jag också gjort det. Gjorde det innan storm kom hem så slipper vi osämja. Mycket klokt.

I boxholm idag har det blåst jättemycket. Och varit kallt. Och jag har varit så arg på mina ventilationsrör att jag nästan grät rätt ut. Men sen löste det sig.
Jag mötte min gamle handledar-johan i en bil i boxholm också. Så talades vi vid i telefon. Han sa att han tänkte åka ut i skogen och hugga huvet av sig pga den här jävla vintern. Det var härligt att höra den sedvanliga handledar-johan-humorn igen. Fnissade jättemycket.

Ikväll ska jag och Stormare iväg på hemliga roligheter.
1

dag 08 - Ett ögonblick

Att få den otroliga äran att få vara med världens klokaste kvinnor i en värld där tiden stannat. Oppmanna forever.