1

Kärlek

På bilden finns allt jag älskar:
Havet
Fin strand
Läsa
Världens bästa kille
Värme

0

Härligt är det

Vi har det jättebra här. Vi solar, badar, läser böcker och umgås. Igår åkte vi till en vulkanö med kristallklart vatten och vit strand. Så göttigt! Vi har även varit ute på fuerteventuras längsta strand som egentligen är en öken som uppkommit från sandstormar från Sahara. Ganska go strand med andra ord.

Imorse ställdes klockan om till vintertid. Förvirringen var total!! Men nu har frukosten öppnat så ska ner å frossa lite. Sen ska vi spela tennis.

Vill inte hem.

1

Semestern

Hej ! Vi har det så bra vi. Idag har vi solat. Storm hat numera ett par kritvita badbyxor som sitter fast på hans hud tills resten av kroppen är lika vita.
Vi har druckit säkert flera liter sangria och imorse inleddes semestermästerskapen (SM). Storm leder med 1-0 sen en smärre utklassning i squash.
Nu på kvällen har vi ätit paella direkt ur en stekpanna och druckit vin i hamnen medan solen gick ner. Ni hör ju själva va gött. Resten av veckan ska KANSKE bli mulen så vi romantiserar idag 100%.

Hörde att det både snöade och åskade hemma i Tranås? Lät inte kul. Antar att det kommer att kallpratas om det med ströfolk på jobb, i mataffärer, och med folk man möter på stan. Längtar inte hem.

Soliga hälsningar!