0

nu är det måndag igen

Hej dagboken. Idag är det en lite kortare vecka eftersom man är ledig på onsdagen. Fast det visste ni väl redan. Det ska bli skönt iallafall.
 
Helgen spenderades med radarparet wresslet och stormare. Först tittade jag på som en stalkig flickvän när de slog golfbollar. Sen åt vi brunch, åkte på slingervägar för att kolla läget lite, tog en fika. Somnade. Vaknade. Spelade spel, drack vin, öppnade en flaska rosé, drack opp, spela kort och sen gav vi upp och gick för att sova. Det var trevligt.

Så på sönda'n dårå så åkte ja lite moppe, promenixade lite och aslutade med bio. Den var jete bra. Iron man 3 hette den och jag ääälskar ju superhjältar av alla slag så det var en mycket bra film som jag rekomenderar.

Idag har jag varit långt ute på vischan och satt upp en takstege med mera. Det gick bra. Nu är den på plats.
0

en god morgon

Ja, min kropp har en timer som säger till när det är dags att vakna. Det senaste året har den inte tillåtit mig sova längre än nio. En tid som man kan slå ut som medel att vakna skulle ja säga är kvart över sju. Idag vaknade jag halv sju. Fanns inte en chans att somna om. Pigg så innihelvete.
På förmiddagarna lyser solen så inn-i-helvettte på våra fönster mot innergården. Då ser man inte ut. De är så skitiga. Efter två och ett halvt år i lyan ska vi alltså snart premiärtvätta dem. När vi flyttar. Bra!

Idag kommer jag inte ihåg vad jag ska göra. Får höra med Storm när han vaknar vad vi sagt. Vi kanske tar med oss sonen på en sväng, det vet man aldrig.

Förresten så har min favoritsida Litteraturmagazinet nu äntligen lanserat litteraturmagazinet skriv! Jag känner att här ska min stundande författarkarriär ta fart. Sen kommer jag tjäna så mycket pengar att jag aldrig mer behöver isolera. Men plåttak lägger jag nog ändå.

Har ja sagt att ja älskar min moppe förresten? Det gör jag.
0

Wiie!

Är det moppesäsong hos er? Det är det hos mig! Har åkt omkring som en galning ikväll. Älskarn!! Mopeden alltså. Åker kanske ett varv te sen.

Va tycks om rubriken förresten? Storm tror att Mikael Wiehe stavar sitt efternamn så. Fnissar än.