1

Slutet

Kära dagbok. Jag har tänkt lite senaste dagarna. Fram och tillbaka, och tvärtom. Jag tror jag kommer vika ner mig. Att bloggen ska få se på slutet. Åtminstone en lång paus. Mina trogna läsare har blivit färre, min motivation lägre, och framförallt mitt förhållande till hela internet-livet har åkt på en dänga. Det skrivs och görs så mycket dumt på nätet. Man slutar prata med varandra när man ständigt kan läsa uppdateringarna. Så vill jag inte ha det. Och så vill jag inte att framtida generationer ska ha det. Om jag ständigt är uppkopplad, hur ska då barnen jag rör mig med bli? Ska mina syskonbarn vara beroende av telefoner innan de börjar skolan? Ska deras kompisar vara det? Och framförallt, hur kommer det bli för mina egna? Näe. Nu tar jag mitt ansvar och tonar ner. Jag återfinns dock på instagram och så. Och bloggen har en vecka kvar i livet. Fram till årsskiftet! 0

bästa lördagen

Igår var det en livad afton. Det var rödvinshets hos sofia, bästa konserten på bion, drinkbonzana på statt, en danssugen sara, och slutligen en efterfets i huset.
Där dansades det galendans, vrölades, åts rå potatis i bastun, dansades och vrölades ännu mer och slutligen sovdags vid 5-halv 6. Galet!
Jag chockade mig själv med att vakna klockan halv nio sen. Vilken skräll. Så idag har jag varit lite trött.
0

16, 17, 18, 19!

Ja, det här med det dagliga bloggandet kan man väl säga har gått "sådär".
 
Lucka 16. Mitt jobb 2013

Mitt jobb det här året har varit väldigt utvecklande. Jag har stått på egna be, fått ta många egna beslut, skött mig själv. Det är lite läskigt tycker jag. En del jobb har gett mig den klassiska sömnlösa ångesten. Andra jobb har varit riktigt riktigt roliga att få styra upp ensam. När jag evrkligen varit stolt över mig själv. Iår har jag dessutom för först agången stött på motstånd för att jag var kvinnlig plåtslagare. Det tog jag inte så bra. Jag gjorde fel och var nervös hela tiden, medan glåporden haglade som hagelregn. Men mina grabbar backade upp mig så det var grymt! 
Har dessutom fått en jämnare balans i avseendet Fotografier På Väggarna. Jag hängde upp en bild på skarsgård. No more naked ladies! tänkte jag. Men sen målade de dit en snopp på skarsgård. Touche!
 
17. Bästa reseminnet

Resemässigt har det varit väldigt lugnt iår. Men jag väljer semestertrippen till Västkusten. Det var så jäkla najs att kunna bada i det uppvärmda havet, få lite massage, äta gott, tälta i hunnebostrand, gå på standupshow, käka wäkmacka på klipporna, halsa en box vin, gå vilse mitt i natten, glo på solnedgången, lyssna på åska trots fint väder, lyssna på roadtripmusik i bilen. Ah! Fantastiska sommar. Fantastiska resesällskapet Stormen.
 
18. Min födelsedag.
 
Min födelsedag firades med mina bästa vänner från alla sorters gäng. Det var väldigt kul, men tyvärr bodde vi ju i den gamla lägenheten då, där man minsann inte får vara hemma för länge eller lyssna på för hög musik. Så vi gick till babar och dansade oss och drack god bira. Det var så himla längesen nu ju (typ ett år!) men jag vet att jag vaknade opp och var mycket nöjd med dagen.
 
19. Det här önskar jag mig i julklapp.
 
Jag har fått turen att storayster Lina är min köpare iår. Göteborgs sortiment och hennes engagemang är en välsvarvad kombination! Dessvärre har jag haft det svårt att komma på vad jag önskar mig iår. Men jag har önskat mig läsvärda böcker, en fjällräven rygga, en fin stekpanna. Lite sånt där. Det blir svårare och svårare att önska sig saker tycker jag. Sen är det så mycket fokus på att det är 'barnens tid', vilket jag helt och hållet håller med om. Dock tycker jag det är tråkigt att det tar bort fokuset från oss litegrann. Som att man bara firar och ses överhuvudtaget för deras skull. Jag är ju också ett barn. Och jag vill ha samma härliga känsla av allt det där som man kämpar så mycket för att de små ska få. Men jag tror det blir bra iår. När vi är hela familjen. Jag längtar väldigt mycket!!