2

kom igen

Den här vintern är så otroligt lång. Jag har försökt värma upp den med besök hos vänner, myskvällar med hjärtat, god mat, lagom mycket vin, långa promenader. Men jag vet inte. Jag är besviken på responsen. Jag vet inte vad som krävs av mig och då blir jag förvirrad.
Jag blir lite matt helt enkelt. Så jag förlitar mig på hjärtat. Min bästa vän. Hos honom är ingenting tungt eller mörkt. Men problemet med att umgås så mycket är ju att man blir toffel. Då blir resterande respons ännu sämre.
Så nu vill jag ha vår. Då kanske saker vaknar till igen.

Och nu ska jag läsa Keplers nya. Japp, jag är 22 år och lägger mig klockan halv 9. Skyller det på vintern också. Att skylla på allt annat än mig själv är ganska enkelt.
0

tisdag.

Kära dagbok. Idag är det tisdag. En gång sa jag på jobbet att jag tyckte tisdagar var veckans sämsta dag. Det tyckte mina jobbarkompisar var otroligt korkat sagt. Man kan väl inte bestämma i förväg vilken dag som är skitdålig fattar du väl?! Sen bestämes det att onsdagen var sämsta dag för den ene, och torsdagen sämste dagen för den andre. Jag fasthåller vid tisdagar jag. Dock har idag varit en bra dag. Har man en bra dag på en tisdag så känns den otroligt mycket bättre än vad den egentligen varit eftersom jag anser det vara en skitdag. Rörigt? Nej då.
Idag har jag fyndat två miniatyrcyklar för tjugo kronor styck. Och två nya guldramar till min fotovägg. Som sagt, mycket bra tisdag.
0

Hypnos

Hej. Idag såg ja å storm äntligen sett Hypnotisören. Förväntningarna var skyhöga! Vi älskar ju boken. Så på med myskläder och täcke i soffan och så drog den igång. Vi fnissade förväntansfullt. Kom igen nu Sverige!

Filmen var skitdålig.