0

vill alltid ha det såhär

En regnig tisdag. Den startades upp med sista sista lilla städet i lägenheten, och imorgon är det slutbesiktningen. Spännande. Ska bli så himla skönt att släppa den och bara kunna bry sig om det här hemmet nu istället.
 
Våran semester i Varberg var otroligt härlig. Vi åt gott, badade i havet, fick behandlingar och sånt där, ja det har jag ju redan skrivit. Dagen efter styrde vi kosan till Hunnebostrand efter att ha tränat vårat livs första TRX-pass. Det var jävligt kul och jävligt träningsvärksbildande. Härligt härligt.
I Hunnebostrand har vi ju varit innan så kände oss såklart som hemma. Köpte en wäkmacka som vi åt i kvällssolen på klipporna medan det åskade ute på havet. Drack upp en flaska vin var på typ en halvtimme och blev väldigt tillfredslulliga.
 
 

Så vandrade vi in till bynn för att beskåda det roliga ståupp-arrangemangen Badjävlar. Fnissade som galna.

 
Sen tog vi en grogg på en liten pub innan vi styrde hemåt tältet med bestämda steg. Åt fel håll. Var otroligt vilse och hade springtävlingar för alla uppförsbackar. Efter en timmes felvandring ca så hittade vi hem. Tillslut. Galet.
 
 
 
Sen dess har det hänt så mkt som att man varit fuller IGEN och spelat spel med glada vänner och sånt där. Ätit gott, grillat nästan hela tiden, sovit middag, bakat negerbollar med cissi, läst i bok (singular) och haft det jävligt najs bara.

 
 
Igår åkte vi till Gränna med lilla sonen, samt wärnelövet och salo. Där spelade vi en rafflande omgång minigolf, åt god mat och fnissade oss kvälla igenom. Mycket uppskattat.

 
 
En veckas semester kvar nu. Hoppas jag får mitt antagningsbrev till hogwarts tills dess.
0

bilder från senaste veckan

 
en dag på sjön Sommen med dessa fina
 
finaste tjejerna, Sara och Elin
 
En glad Gustaf
 
Hej på mig
 
Bästa bilden på Jeppe85
 
Anna, Emil och Ville poserar vid poolen i Vikingstad
 
Björn och Lova slappar lite
 
Emil
 
Checkade in på Kurortshotellet i Varberg
 
Där lyste solen
 
Och i solnedgången stod snyggaste killen Stormen
 
Sen klättrade han upp på ett berg
 
Sen glodde vi på den fina solnedgången igen
 
 Sista bilden visar på fina Hunnebostrand
 
 
 
0

Härliga tider!!

Hej. Jag och windy firar det stora 4-år-av-greatest-love-dagenidag. Egentligen igår, men idag passar oss bättre. Vi har packat pappas kappsäck och åkt till Varberg. I bilen spelade vi gamla brända cd-skivor från en svunnen tid och vrölade med i låtarna. Stormen visslade även som en fågel.
Och nu är vi landade här på kurorten. Det är så jävla najs! Vi har fått en varsin behandling, badat i det varma havet, och nu väntar trerätters! Möms!!