0

kul påsk.

Hej. Nu är snart påskahelgen över. Den har innehållit massor ändå. Ölbrunch, långfredagsfylla, där jag glömdes bort i kön i 40 minuter, och bebisklappande. Sen har det varit påsmiddag och kalas, lite mer vin, middag i palatset, Harry Potter, kattgos och långpromenader. Ganska bra avverkat ändå måste jag säga.

Idag är det visst nån fotbollspremiär som har varit efterlängtat för pappa storm och sonen wresslet. Så det skall avnjutas tillsammans med madt och så.

Igår på tåget satt två coola personer och pratade lustigt med varandra trots att de var kära. AMEH ! Käften din fucking jävla åsna! Skrek dom. Jag och storm bröt ihop fullständigt.
 
 
0

Spirande kärlek

Så. Jag drömde alltså inatt att syrran intervjuade Ryan Gosling. Jag smög in i rummet och viskade te'n att jag blev kär i honom i filmen the notebook. Sen sprang jag iväg och skämdes. Vaknade i drömmen av att han låg bredvid. Sen var vi på tågdejt. Skulle till nån stad nere i Europa men hamnade i vikingstad. Det var mysigt. Jag och Ryan alltså. Dreamcouple.

0

kära dagbok

Hej! Idag är det skärt-torsdag. Jag slutade vid middagstid och hängde lite med farsan här i stan. Han gick in till köket på statt och bad dom göra pommes till den panerade fisken i lunchmenyn. Fish and chips vetdu. Sa han. Det var trevligt att ha honom på ett litet besök.
Nu ska jag snart hem till Cissi en lillsväng, å sen åker jag hem igen. Ikväll får vi finfrämmat av både vår son johan och jakob och linnea. Kul!