1

lögnen om brännan

Hela dagen igår gick jag och förundrades över hur jag lyckats få en så otroligt galen solbränna på armarna. Det ser verkligen helt sjukt ut. Framförallt var jag chockad eftersom det i stort sett regnade hela den dagen då brännan yttrade sig på min kropp.
Igår la jag upp en instagrambild där jag påvisade att brännan uppkom igår, jag hade ju inga bättre svar. Problemet var bara det att jag vaknade med denna absurda bränna igår. Alltså skedde det som sagt under det regniga förrgår.
Men så igår. När jag och min snygga kille satt på restaurang och käkade köttabitar så slog det mig som en blixt från klar himmel.
Jag svetsade i t-shirt i förrgår.
Ber om ursäkt för lägner och förvirring angående solbrännan. Hoppas jag blir förlåten. Vet ju att allt som sägs på internet är sant så känner mig dum som ljög om att det var solen som bränt mig.
 
0

verkligen kul!

Hej kompisar. Vilken helg det blev alltså. Jag, emma och Lovis var på "tivoli" nere i stan och åkte virvelvinden på lördagen. Lova satt som ett klistrat frimärke mot ryggen av kaffekoppen vi satt i. Fnissade hysteriskt!
Sen på kvälla bjöd jag några spisebarn i form av Emma, Anton och Öberget på madt och spelaktivitet. Vi "råkade" packa upp fel spel så det blev inget Risk, utan Besserwizzer istället. Mycket kult!
Sen gick vi till den så kallade tältstaden de byggt upp i bynn och drack öl i tält och sådär. Jag såg en liten pojkvasker som hade en Harry Potter-tatuering så vi diskuterade ämnet djupgående. Det var skitkul.

Slutligen kom man inte i säng förns vid sex på morgonen. Då somnade jag med kläderna på. Tog bara av mig ett örhänge för att jag skulle sova på den sidan. Vaknade med feber. Tyckte väldigt synd om mig själv då faktiskt. Proppade i min panodil och tittade på Harry Potter hela dagen. Imorse hade jag nog också feber. Men det är på väg bort nu som tur är.

Och nu är älsklinga hemma igen. Äntligen!! På onsdag ska vi äta Pizza i VÅRAT hus. Ska bli så jävla najs.
0

Spännande

De dagar jag är vaken längre än till 21-22 så är det så kul att lyssna på folk ute på gatan. Våra fönster är ju så tunna. Fnissar dom fan.