0

lovely onsdag

Älskar verkligen onsdagar. Nedräkning till helg börjar, bästa hänget med tjejerna, goda soppor tillsammans, ja you name it. Nu är det dock läggdags. Bästa på hela dagen. ÄLSKAR ju att sova. Älskar så mycket idag. Hej då.
1

mumsiga tisdag

Hallo winelovers. Idag är det tisdag. Har fått min obligatoriska tisdagskram av en göbbe på jobbet och nu sitter jag här hemma i väntan på Evelina. Fryser som fan. Det är som att istället för att eftersvettas så efterfryser jag. Förjävligt med tanke på hur varmt vi hart i huset. Men men.
Ja, som sagt evve kommer ju ikväll. Det ska bli sköj. vi ska hetsäta handburgare bland annat. En hobby jag tycker hemskt mycket om. Om jag överlever frosseriet så återkommer jag. Annars har jag stupat. Väl mött.
 
 
mvh coola katter på tidigt 2000-tal
 
0

love

HAR nu hetsätit så jävla mycket räkmacka att jag skulle kunna lägga mig ner och dö, alternativt dö. Ja, finns inga andra alternativ. Men vill inte dö nu för Ulf Dagebys dag i Så Mycket Bättre är nog ta mig fan det bästa någonsin. Lipade typ till Bo Sundströms tolkning tex. Tack tv4 för att ni äntligen publicerat något bra.