0

mitt liv som skräckfilm

Kära dagbok. För tillfället jobbar jag vid ett jätteläskigt hus. De har allt inom skräckfilmsnormen. Grav med stålkors och lykta på framsidan, the ring-brunn på baksidan, samt en nynnande liten svarthårig tjej som skjutsas till psyk på morgonen. I fredags hade jag fått en bukett av löv nerlagd i väskan. Igår när jag kom hörde jag prasslande steg bakom mig. När jag vände om gömde hon sig bakom the ring brunnen. Galet. Hur mycket lustigkurrar kan man råka ut för?!
 
Nu i hemmet så knackade det på dörren. Tog då förstås för givet att det var våran son som knackade på. Det var det inte. Det var tre utklädda små häxor. Skammen när jag inser att vi inte har nåt godis. Nu gömmer vi oss när det knackar på dörren. Står inte ut med deras sad-faces. Väntar mig nu äggkastning på fönsterrutorna.
0

handikappad

Har världens sämsta lånetelefon och saknar mitt äppelskrutt väldigt mycket (precis som man saknade sin tamagutchi förr). Inser att min portabla bank, mitt ica-saldo, min kalender, mina kontakter, min musik (!!!) och mitt älskade instagram är borta nu de kommande två veckorna. Väldigt tråkigt tycker jag.
 
Är lite trött och orkeslös. Längtar till helgen. Jag och Stormare ska ha en romantisk fredag och på lördag ska jag till bästa linköping. Som sagt. l ä n g t a r
0

Ah!

Balsamet i själen som infinner sig i samma stund som jag sätter fötterna i storasyster Linas hem. Ikväll ska vi äta tidernas spagetti å köttfärssås tydligen! Jo man tackar ja! 

Övrigt i veckan har jag mest ätit i olika konstellationer. Tisdags bjöd jag mina killar på lax. Onsdags bjöd josse på tomatsoppa. Igår var jag i linkan å käka gulasch med robster och Co. Mkt trevlig vecka måste jag säga. Mat är ju kul. Speciellt tillsammans med kul folk!