0

En vecka till jul


Tjena blögga. 

Det är en vecka kvar till jul. Knäppt! Jag älskar ju julen, och iår firar vi hela familjen (fast utan Emma :(( ) det är alltid de bästa jularna. Iår ska vi visst leka paketlek. Det stressar mig lite. Är ju så pass ego att jag antagligen kommer gråta om jag inte får några julklappar(!)

Jag och Anna fixade alla årets klappar en ovanligt lugn (!) andra advent i lkpg och jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv. (Ställer tydligen inga höga krav på livet men talar typ sanning!) Så på en förmiddag var det stressmomentet, som inte blev stressigt, avklarat. Vi high-fivade oss själva pga effektiv inhandling plus bra medlemsrabatter i diverse butiker. 

Idag har jag och Storchapär följt med Wärnelöv/Salo till jkpg för inhandling av ny kontorsinredning. Väldig tur att jag och Anna var med. Karlarna hade planer på en illgul strålkastare och en världskarta med påmålad drivved bland annat. Blev svettig av bara tanken. 

(null)


Och i bebismagen märker jag fortfarande inte jättemycket, jag mår bra och så. Har nog lite mage kanske, men jag tror det är ett års avsaknad av regelbunden träning plus godis-middagar som syns. 
Hur som helst så är jag i vecka 17, så snart halvvägs ju. Det ryktas om att man kan känna bebisen snart som ett "litet fladder". Jag vet fortfarande inte vad det innebär. Hat känt "lite fladder" i magen i hela mitt liv mvh uppmuntrad sen fyraåring att fisa så mkt jag kan. 

Det var allt. Hej hej 
1

December

Tjena gråväder. Fan vilka skitmånader november och december är ändå. Rått, kallt, blött, grått, mörkt. 
Längtar som en tokig person efter vintersolståndet så det äntligen blir ljusare igen. DÅ kan det få vara vinter. Ok för mig. Februari brukar ju vara najs och så. 

Är lite trött i hjärnan nu jag. Hantverkarna på min nuvarande byggarbetsplats visar ju ingen respekt för mina plåtar! Allt går sönder. Suck och fy. 

För övrigt 1. Jag och stormen ska bli föräldrar i maj. Så himla knäppt att vi blir mammor och pappor en dag bara? 
För övrigt 2. Såg äntligen sarah dawn finer i Tranås idag. Har ju undrat i över ett år om hon verkligen bor här. Det gör hon. Det vet jag nu.