0

kultur

Har just tittat på den allvarsamma leken med världens bästa Sverrir (!) och vill nu skriva bok. Så har bara lyssnat på musik och skrivit bok hela eftermiddagen. Sen blev jag trött så nu läser jag lite om Harry Potter istället. Snart kommer göbben Storm hem igen, vilket ska bli vält kult. Har saknat honom ju.

Obs, här kommer lite hiss och diss. Kul va!
 
Hiss:
- Säkerts nya skiva är helt magisk. Allt med Annika Norlin är magiskt.
- Hanna Hellquists En tryckare på Blue Moon bar är en fantastisk bok om man är sugen på härliga krönikor i bok. Love you hanna!
- Kite ska göra några sverigespelningar i vår, bland annat i Tranås (tack!) dock missar jag detta och får istället gå i sthlm (superglad över detta förstås!!)
- Bridget Jone's Baby finns nu att hyra på iTunes och jag måste ändå säga att Bridget är fan magisk, för att inte tala om underbara Mark Darcy. De kommer ju undan med billig humor alltså, det är härligt.
- Stranger Things 2 Trailern ser lovande ut
- Bara fyra dagar kvar till Walking Dead och Girls drar igång igen. Längtar orimligt mycket.
- Mandelmann. Behöver inte säga mer.

Diss:
- Clickbates på nätet. Alltså expressen wtf? Enbart artiklar i stil med "vad hon fann i flinpaketet chockade alla!" eller "så mycket kostar det för kungen att bo i ett slott" eller "De skulle på bio, du kan inte ana vad som hände sen!" Blir så jävla provocerad av skiten och är nu medlem på en fb-sida som heter stop clicbates där de avslöjar vad som finns innanför rubriken så man slipper klicka. hiss på det då ju.
- podcasten Tack för kaffet som jag blev introducerad för igår. Har haft ångest i ett dygn nu pga att så många unga killar tycker att de är "sköna snubbar". Obs. Hatar sköna snubbar.
- att the 100 och leftovers dröjer så dant med sina nya säsonger
- februari känns så orimligt lång?

Kommentera här: