2

2016

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja! jag gifte mig! Så häftigt och stort ju. Och så var jag på semester ihop med en tjejkompis. Väldigt annorlunda av mig att göra en sån spontan grej! Plus var i Kina, så lämnade europa för första gången någonsin. Och just det! Var i london på hogwarts. Mäktigt.

 


Höll du några av dina nyårslöften? Minns inte vad jag hade? Kanske att jag skulle hälsa på vänner mer och det har jag ju gjort.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja! Så kul med kompisbebisar!
Dog någon som stod dig nära? Nej!
Vilka länder besökte du? Spanien (kanarieöarna) och Kina (shangai) Storbritannien.
Är det något du saknar år 2016 som du vill ha 2017?  Ja, träningsmotivation. Den var väldigt sviktande måste jag säga.
Vad var din största framgång 2016? Haha, alltså ingen aning?
Största misstaget? Att jag har spytt på fyllan två gånger iår, något som inte hör till vanligheterna och som är extremt pinsamt ju i denna ålder.
Bästa köpet? Nya stolar till matbordet. Så obeskrivligt nöjd. Samt matbordet som en snickarkompis gjorde. Eviga tacksamheten!!
Vad spenderade du mest pengar på? Inredning, konstiga impulsköp, och resor.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, att mina gamla barndomsvänner ville komma på bröllopet i somras och att jag då igen fick tid att träffa och återfå kontakt med dem. Och att jag varit på så många bra konserter!
Vilken sång kommer alltid att påminna dig om 2016? Din tid kommer med håkan hellström. Vilken magisk jävla låt alltså! Fem av fem.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Alltså, gladare egentligen. Har haft ett så himla bra år! Men jag gråter oftare. Nästan hela tiden. Skyller på sen pubertet alternativt dödsångest. Men har inte varit ledsen.
Vad önskar du att du gjort mer? Tränat, ätit bättre mat, varit klimatduktig, dragit ner på köttkonsumtionen, läst mer böcker.
Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit godis, irriterat mig på folk.
Hur tillbringade du julen? Först minijul hemma vid brasan med stormen. Sen hemma i vikingstad med pappa och farbror åke. Det var väldigt mysigt att vara bara vi. På kvällen var stormfamiljen hemma hos oss så åt vi gröt och umgicks till 10 ca, sen såg vi på karl-bertil jonsson och kan du vissla johanna (gråtfest) innan vi somnade.
Favoritprogram på TV? På spåret, historieätarna, SKAM(!!), bonde söker fru, jordskott (var det iår det gick?)
Bästa boken du läste i år? Jag ger dig solen av Jandy Nelson och Cursed Child. SÅ GLAD att det varit så mycket harry potter iår!
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En resa till London för att åka till hogwarts. BÄSTA!
Något du önskade dig men inte fick? En kattunge. Standardönskningen.

 


Vad gjorde du på din födelsedag 2016? Jag minns inte?
Hur skulle du beskriva din stil år 2016? Kjol och skjorta/t-shirt, mycket svart. Successivt tergått till konstiga tryck-kläder. Älskart.
Vad fick dig att må bra? Det mesta i livet har varit gött iår. Känns som många vänskaper fördjupats vilket jag tycker är härligt eftersom jag inte är en djup vänskaps-typ. spelkvällar, pridefestivalen, konserter, powerballadsnattklubben med elin för två veckor sen osv osv. PLUS ATT JAG HAR GIFT MIG. Kan inte sägas för många gånger. Eller?
Vem har du saknat? Alltid Robin ju pga bor långt borta men också wresselbubben såklart. Bor ju VÄLDIGT långt borta nu.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Näe. Kanske att jag inte hade blivit så fet som jag blivit då, men det har ju varit ett kul år å andra sidan.
Har du några nyårslöften för 2017? Ja, men jag kör på samma som förra då. Vara en god vän.

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Så himla fint bröllop också. <3

2 Iza Palm:

skriven

och så klickade jag fel juu :/

Kommentera här: