0

Söndag.

Hej hallå! 
Igår var vi på bröllop för väldigt nära vänner. Lipfest deluxe. Bara det att de i kyrkan sjöng den blomstertid nu kommer och i denna ljuva sommartid. Herregud. Hade jag gift mig i kyrkan hade jag velat ha det EXAKT som dem!! Utmarchlåten då? Skärgårdsdoktorn musik. Dog!! Dessutom hade de en trumpetsolist som spelade med i låtarna plus ensam i visa vid vindens ängar. 
Brudparet var vackrast någonsin och varje tal som hölls följdes av snyfterier. Och skratt! 
Sån härlig kväll med klassisk korvlucka för nattamat, dans och tjöt med vänner. Balsam för själen om något!

(null)

(null)

(null)


Mellan vigsel och fest åkte vi Boxholm II (ångbåt) och på vägen hem åkte vi igenom tidernas åskoväder. Skojar inte när jag säger att det åskade och blixtrade PRECIS över oss. Tove skötte dig dock exemplariskt och sov igenom hela ovädret trots blixtrar och regn som strömmade in på golvet. 

(null)
Riktigt gött stone-face på Tove. 

Idag ägnade jag och Storchapär exakt hela förmiddagen åt att sätta upp vår nya monster-tv på väggen. Nu sitter den äntligen på plats efter att ha svettats ut tio liter vätska. Vi är mkt nöjda med resultatet. 

Imorn går Storchapär in i sin sista semestervecka också. Sooo saaaad. Har älskat att ha den här sommaren med honom och Tove. Bästa personerna. 

(null)


Så snart ska jag sluta toffla och lata mig! Hösten hoppas jag blir kantad av härliga kvällar med vänner och familj + uppbyggnad av otränad kropp. Spännande (och svinjobbigt, astråkigt) att börja på nästan ny kula, sånt förfall jag är i. 💪🏼

Kommentera här: