0

Hysteriskt

Tjena! I tidigare inlägg klagade jag på kylan och berättade sen om kul sak som fick mig att skratta. Kör på EXAKT samma tema. 

Så, idag kom de där jävla isvindarna. Frusit som fan faktiskt. Tänk att det finns folk som tycker om vinter? Fattar inget. 

Jaja, idag när jag och jojo åkte hem i firmabilen mötte vi en annan bil där chauffören såg ut som den klassiska skrattgubben i vem vet mest. Värt att notera att han satt ensam i bilen, och liksom fastnat i flinet. 
Jag skrattade okontrollerat mycket.

(null)

0

Jinxen

Tjena blögga! Sjukt att man för två veckor sen drömde om vår, med flera plusgrader och all snö borta. Idag är det tio minus och ISVINDAR FRÅN OST. jättekallt faktiskt. Jinxade väl sönder våren, så nu får vi se om det blir nåt med den alls. 
Man hoppas ju på det iallafall, jag jobbar ju bara en månad till !!!!!! Obs. Så jävla avis på mig själv som får vara ledig hela våren. 

Igår såg jag en bild på en fiskmås som stod uppepå en annan fiskmås. Skrattade så mycket att jag nästan (!) kvävdes till döds. Oklart varför jag tyckte det var så kul. Det var inte lika kul idag. 

(null)


Hej då!
0

Allvarligt

Fyfan vad det är gött med plusgrader ändå!