1

Tre veckor

Hej bloggiz!
Idag för en timme sen fyllde Tove tre veckor. Hon är fortfarande jättegullig. Hon sover jättemkt och äter som hon ska och gör sin toalett som hon ska. 
Ibland när hon vaknar och man säger god morgon ler hon (även fast hon inte fattar det) och ser ut som en i sailor moon. Det är mysigt. 

(null)


Jag håller ju på att utveckla nån typ av ansiktsblindhet så ibland glömmer jag hur hon ser ut. Då ligger jag bara och glor på henne. Så dagarna går iaf. 
Mjölkfabriken rullar på också. Känner mig som en kossa med enbart mjölkande som livsuppgift emellanåt, men så är det kanske. 

(null)

(null)
På dagarna har vi mölat igenom Skärgårdsdoktorn (tre säsonger) och jag drömmer om att hon ska bli som Wilma. Vi träffar lite kompisar också. Förra veckan frukostfikade vi på stan. 
I torsdags hälsade vi på på jobbet (var sprit/öl/vin lotteri, vilken tajming) och jag gick hem med tre kassar alkohol. Trevligt ju!! 

Nu ska jag sova. Kolla vad gullig storm är som pappa förresten! Mvh tycker att ALLT är gulligt numer. Cool. 

(null)

(null)

1

Bebis har anlänt!

(null)

(null)


Hallå vi har fått en bebis!! Hon kom i söndags (3/6) och sen dess har dagarna bara försvunnit lite. Imorn är hon redan en vecka ju! 

Jag överlevde förlossningen (obviously) men fan vad sjukt det var. I slutet sa det bara pang och sen var hon ute. 
Extremt glad att jag gjorde sån jävla mäktig playlist jag tog med mig, räddade upp slutarbetet till 100%. 

Hemma i hemmet så gick det först jättebra, sen blev det lite amningsdramatik och lite expert-råd inne i Eksjö och nu är allting tiptop igen. Hurra!! 

Så nu efter en ganska omtumlande vecka så ska vi äntligen ge oss ut i vida världen igen. Spännande! 
0

Challenge accepted!

Här hemma i hushållet har det tittats på How I met your mother. Länge. Vi snackar åratal alltså. Storchapär har sett varenda avsnitt alla säsonger minst tre gånger. Men tror det är mer. Varje lunch bränner vi av ett avsnitt. Det har blivit en grej bara. 
Ett av de mest kända citaten ur serien är "challenge accepted". 
Har burit på den känslan ända sen de berättade på mvc att endast 5% får barn på beräknat förlossningsdatum. 
Jag var så övertygad om att jag skulle bli en av femprocentarna. Ville tillhöra uddagänget. 
Men så blev det inte. Så nu spelar det inte så stor roll när den kommer. Men helst kommande vecka. Har själv chansat på 3 juni sen vi fick datumet. Ett söndagsbarn, det vore nåt det. 
Nu ska jag kolla nyhetsmorgon. Det är så jäkla kasst faktiskt. Men vad gör man inte.