0

Ny vecka!

Hej vad det går! Dagarna bara flyger. 
I helgen var vi i ullaredstrakterna och hälsade på Richard och Lizette i deras nya kåk. Det bjöds på världsgod mat, bla tillagad över eld. Sånt jävla mys! Utöver eldande lyssnade vi på, plus bländade, ett gäng vildsvin på tomten från badrumsfönstret och spelade det otroligt spännande lag-spelet pandemi (tror det hette så??)
Mkt fylld av energi for vi sen hemåt igen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Sen hade vi babyshower för bästa Sofia (glömde dock ta bilder) med massa god mat och härligt häng på söndagskvällen. 

Igår promenad/kaffe-kaka häng med elli, trevligt som alltid. Kul att se att deras hårboll till bebis gått igenom samma håravfall-inferno som Tove. Dock är Tovbärts hår på g tillbaka i ny tappning nu. Kul ju (och intressant förstås!!!!!!) 

Idag har jag:
Tagit sovmorgon 
Tränat med morsor
Lunchat med storch
Sovit middag med tovis
Bakat muffins
Läst en jättetråkig bebisbok för Tove tusen gånger
Lekt tittut tusen gånger
Tittat på maträddarna

Helt ok dag! Nu snart läggis. Hejsvej!

(null)
Storms gamla tischa!


0

Cliffhanger

I lördags fick jag och storchapär några timmars barnvakt av mor och far, för att nörden i mig hemskt gärna ville se senaste Harry Potter filmen. Eller ja, det är ju en spinoff. 
HUR SOM HELST lämnade den efter sig en sån jävulsk cliffhanger, och kan fan inte låta bli att bli TOKIG på att J.K. rowling gör filmmanus istället för böcker. Den här spinoff-serien skulle kunna vara ALLT jag saknat sen Harry-böckerna tog slut. 
Bortsett från alla fåniga scener med alla lustiga djur osv så var iaf filmen bra. Ville typ gråta när de filmade Hogwarts. Cool reaktion av mig. 

I övrigt passerar dagarna. Storch har åkt till
Singapore så jag och Tovbärt är ensamma hemma. Men hittills har det varit full rulle ändå. Igår var josse förbi och spelade yatzy och idag delar av familj på lunch. 
Pappa hade som huvudmål att putsa upp väggarna i källaren. När jag kikade in för att se hur det gick för honom stod han i träskor, förkläde, polotröja och jeans och visade med ivriga rörelser hur man la på putsen för elektrikern. Kul syn tyckte jag. 

Har förresten borstat tänderna(!) på Tove igår och idag. Så knäppt. 

(null)

Gullig när hon vaknar ju. 
0

Tove

Bästa med att bli kär i sin bebis är ju ändå att bebisen verkar precis lika kär tillbaka. 

(null)